TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Unitatea fiinţei. Integrarea unităţii sacre ce poate vindeca lumea în care trăim

Carmen Harra
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Aflaţi în pragul celei mai mari schimbări din istoria umanităţii, care urmează să se producă în anul 2012, tot mai mulţi oameni...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-67-3
EAN-16: 9786068080673
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Unitatea fiinţei. Integrarea unităţii sacre ce poate vindeca lumea în care trăim

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aflaţi în pragul celei mai mari schimbări din istoria umanităţii, care urmează să se producă în anul 2012, tot mai mulţi oameni încep să realizeze că şi-au axat viaţa pe iluzii efemere, care i-au împiedicat să îşi atingă potenţialul real.

Psihologul clinic Carmen Harra, renumită la nivel internaţional, explică în această carte de ce trebuie să integrăm în viaţa noastră conceptul de unitate a fiinţei, care include unitatea noastră cu restul umanităţii, cu Dumnezeu şi cu Universul. Noi nu vom putea scăpa de temerile noastre şi nu vom putea primi sprijinul divin în aceste timpuri cruciale decât dacă ne vom percepe simultan individualitatea şi unitatea cu restul creaţiei. În cartea de faţă, Harra ne explică cum putem: să ne regăsim încrederea în sine, dar şi în ceilalţi oameni şi în lumea spiritelor; să vindecăm suferinţa pe care a provocat-o rasa umană de-a lungul istoriei; să ne lărgim orizonturile şi să ne dilatăm conştiinţa, şi să ne bucurăm de o stare de abundenţă, de generozitate şi de fericire atât de intensă încât să debordăm de compasiune. Starea de unitate sacră este singurul lucru de care avem nevoie pentru a ieşi din această eră întunecată şi pentru a trăi o viaţă a împlinirii necondiţionate.

Autor: Carmen Harra
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: iunie 2011
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Wholeliness: Embracing the Sacred Unity That Heals Our World
Pagini: 340
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
umanitate, Dumnezeu, univers, individ, creaţie, conştiinţă, fericire, compasiune
  • Carmen Harra Carmen Harra - Autor
    Autoarea de bestselleruri Carmen Harra este psiholog clinic şi personalitate TV care a apărut în mai multe emisiuni TV de anvergură naţională în SUA, printre care The View, Good Morning America, The Today Show, precum şi în publicaţii precum...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Colette Baron-Reid
Cartea Unitatea fiinţei este superb scrisă şi te pune pe gânduri. Carmen Harra ne reaminteşte cu compasiune de conexiunea noastră unii cu ceilalţi şi cu întreaga viaţă, dar şi de responsabilitatea ce rezultă din această conexiune. De aceea, recomand cu toată tăria această carte!

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus