TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mesaje de la Maeştri. Să folosim din plin puterea iubirii

Brian L. Weiss
În cartea Multe vieţi, mulţi maeştri, Brian Weiss a deschis o poartă neaşteptată în tărâmul uluitor al regresiilor în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-22-6
EAN-16: 9789731701226
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Mesaje de la Maeştri. Să folosim din plin puterea iubirii

MAI MULTE DESPRE CARTE

În cartea Multe vieţi, mulţi maeştri, Brian Weiss a deschis o poartă neaşteptată în tărâmul uluitor al regresiilor în vieţile trecute. Acum, folosind înţelepciunea ghizilor spirituali, cea care ne-a construit destinele, binecunoscutul scriitor Brian Weiss ne revelează miraculosul potenţial al iubirii.

Veţi citi mărturiile uluitoare ale unor persoane reale, care exprimă un adevăr profund, dar foarte simplu – unul care vine de la sufletele eterne din jurul nostru. Veţi descoperi ce se întâmplă după ce murim, strategii pentru a depăşi neliniştea şi de a vindeca relaţiile, dar şi rolul lui Dumnezeu şi fermitatea în luarea deciziilor. Vă sunt oferite exerciţii şi meditaţii pentru a putea folosi din plin puterea iubirii şi pentru a vă schimba complet viaţa. Mesajele de la Maeştri au sosit. Sunteţi gata să le primiţi?

Autor: Brian L. Weiss
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: mai 2008
Editura: For You
Titlu original: Messages from the Masters, tapping into the Power of Love
Pagini: 230
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, ghizi spirituali
 • Monica Vișan
  Traducător
  Brian L. Weiss Brian L. Weiss - Autor
  Dr. Brian L. Weiss este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount Sinai din Miami. Pregătit la Universitatea Columbia şi la Şcoala de Medicină de la Yale, el este autorul binecunoscutelor lucrări Multe vieţi, mulţi maeştri şi Prin timp,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Brian L. Weiss
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinii Editoriale

James Van Praagh, autor al cărţii ”Rai şi Pământ”
”Iată un ghid perfect pentru a înţelege scopul şi plinătatea a cine sunteţi cu adevărat – totul întreţesut într-o tapiţerie măiestrit combinată, cu nestemate ale sufletului veşnic tânăr. Descoperiţi şi primiţi eternitatea iubirii, aşa cum vă este oferită de unul dintre cei mai luminaţi învăţători ai lumii.”

Opinia cititorilor