TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului

Alberto Villoldo
Psihologul şi antropologul Alberto Villoldo explică practicile de vindecare ce pot fi folosite în afara timpului şi spaţiului. El ne arată...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-23-3
EAN-16: 9789731701233
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Să refacem trecutul şi să vindecăm viitorul, prin recuperarea sufletului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Psihologul şi antropologul Alberto Villoldo explică practicile de vindecare ce pot fi folosite în afara timpului şi spaţiului. El ne arată cum putem intra acum în dimensiunea de dincolo de timp, pentru a vindeca evenimente care s-au întâmplat în trecut, ca şi modul în care ne putem corecta cursul propriului destin. Dr. Villoldo discută modalităţile prin care, folosind intenţia, ne putem vindeca pe noi înşine şi pe cei dragi nouă, prin practici folosite de şamanii din continentele americane. Şamanii din vechime numeau acest proces "călătorie". 

În această carte, veţi descoperi că aveţi un suflet compus din patru spaţii, în acelaşi mod în care inima voastră are patru spaţii. În primul spaţiu, depozităm amintirea unei traume care ne-a deturnat de la destinul nostru; în al doilea, ne păstrăm credinţele limitatoare şi contractele sufletului, pe care le-am făcut în momentul pierderii pe care am suferit-o; în al treilea spaţiu, ne recuperăm Graţia Divină şi încrederea care ne vor aduce, din nou, întregimea. În cel de-al patrulea spaţiu, ne amintim chemarea şi misiunea ce reprezintă destinul nostru în această viaţă. 

Dr. Villoldo ne conduce de-a lungul drumului parcurs de Parsifal în căutarea sfântului Graal, pentru a ilustra călătoria eroului, făcută cu scopul de a-şi recupera sufletul pierdut şi de a-şi găsi destinul. Practicile de recuperare ale sufletului şi destinului sunt descrise cu detalii bogate şi convingătoare şi ne arată cum putem deveni propriul nostru şaman şi cum putem realiza, în câteva sesiuni de "călătorie", ceea ce într-un context psihoterapeutic s-ar face în ani de zile. Cartea explică faptul că timpul este ca un râu care curge leneş spre mare, pe suprafaţa căruia cei mai mulţi se mulţumesc să plutească în derivă - dar că profund, în adâncurile lui, există un curent care ne duce înapoi către sursa timpului - şi înainte, către infinit. Cartea descrie cum bătrânii înţelepţi, cunoscuţi sub numele de Laika, au învăţat să navigheze pe aceşti curenţi ai timpului - pe liniile de timp -şi ne învaţă cum să le găsim şi să călătorim de-a lungul propriilor noastre linii de timp, către destinul personal.

Autor: Alberto Villoldo
Traducător: Monica Vișan
Data apariției: iunie 2008
Editura: For You
Titlu original: Mending the Past and Healing the Future with Soul Retrieval
Pagini: 201
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, șamanism, dezvoltare spirituală
 • Monica Vișan
  Traducător
  Alberto Villoldo Alberto Villoldo - Autor
  Dr. Villoldo Ph. D., psiholog şi antropolog, a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale şamanilor incaşi şi ale celor din Amazon. În timp ce se afla la Universitatea din San Francisco, el a fondat Laboratorul de Autoreglare Biologică,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Alberto Villoldo
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus