TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Supraîncărcarea – Tehnici avansate de Atingere Cuantică

Alain Herriott
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Supraîncărcarea: Tehnici avansate de Atingere Cuantică este un manual practic avansat, bazat pe cursul de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-36-9
EAN-16: 9786068080369
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Supraîncărcarea – Tehnici avansate de Atingere Cuantică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Supraîncărcarea: Tehnici avansate de Atingere Cuantică este un manual practic avansat, bazat pe cursul de „Supraîncărcare” prin Atingerea Cuantică, ce îi învaţă pe adepţii Atingerii Cuantice cum să îşi amplifice rapid eficacitatea şedinţelor de vindecare şi cum să obţină rezultate mai bune pe termen lung. Alain Herriott, autorul şi primul instructor al cursului de Supraîncărcare, prezintă aceste metode noi într-o manieră pas cu pas, uşor de înţeles şi de aplicat, care îi permite cititorului să înveţe cum să-şi echilibreze sistemul fiziologic, cum să-şi dezvolte capacitatea de percepţie şi cum să-şi ajute mai uşor semenii. Tehnicile descrise în această carte pot rezolva cele mai variate probleme fizice şi emoţionale, cum ar fi fibromialgia, dezechilibrele structurale, depresia, problemele legate de greutate şi tot felul de dureri. Domnul Herriott a predat aceste tehnici mai multor mii de studenţi ai cursului său de Supraîncărcare, pe care îl predă la nivel naţional şi internaţional. Datorită experienţei acumulate, el predă aceste informaţii într-o manieră plină de compasiune, foarte precisă, dar şi extrem de uşor de înţeles.

De mai bine de 30 de ani, Alain s-a implicat cu pasiune şi cu devotament artelor vindecării. El a declarat: „De când am descoperit Atingerea Cuantică, consider că am descoperit cea mai puternică metodă de vindecare disponibilă pe pământ la ora actuală”. Această descoperire i-a stimulat şi mai mult dorinţa de a duce mai departe dezvoltarea tehnicilor de Atingere Cuantică. După ce a devenit partenerul lui Richard Gordon (fondatorul Atingerii Cuantice), el a devenit primul inovator şi instructor al tehnicilor avansate de Atingere Cuantică. De atunci, a antrenat doar trei alţi instructori specializaţi în aceste tehnici avansate şi a devenit un maestru extrem de reputat la nivel naţional şi internaţional. La ora actuală, continuă să creeze noi tehnici de Atingere Cuantică împreună cu soţia sa, instructoarea Jody Herriott. Cei doi predau şi alte două cursuri avansate în afară de cele de Supraîncărcare, intitulate: Transformarea Esenţei, nivelele I şi II.

Autor: Alain Herriott
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: noiembrie 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Supercharging Quantum Touch: Advanced Techniques
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
vindecare, percepţie, emoţional, fibromialgie, depresie, dureri

Opinii Editoriale

Richard Gordon, autor al cărţii Atingerea cuantică – Puterea de a vindeca
Celor care doresc să avanseze pe un nivel superior în domeniul Atingerii Cuantice le recomand această carte.
Heather Churchill
De când am urmat cursul lui Alain de Supraîncărcare şi de când am început să practic Meditaţia asupra celor 12 Culori… mă simt mai fericită, mai calmă şi mai plină de iubire. Încrederea mea în sine şi seninătatea mea s-au amplificat considerabil. Mă descurc în orice situaţie cu graţie şi cu iubire.
Carol Landrum
Aceste tehnici ridică vibraţiile deopotrivă vindecătorului şi celui vindecat, pe un nivel pe care personal nu l-am putut simţi prin nicio altă tehnică sau metodă.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus