TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aforismele înțelepciunii LS-000-AFORIN-15-N-001
Aforismele înțelepciunii
Vezi
galerie

Aforismele înțelepciunii

Id: #242026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ipostaza de ghid spiritual nu este deloc una ușoară, chiar dacă ființa iluminată a găsit răspunsul la întrebarea esențială. Călăuzirea sufletelor însetate de adevăr rămâne o provocare constantă. În contact cu inițiatul vin diverși oameni, încătușați în crezuri personale, aflați pe diferite niveluri de conștiință. Aproape niciunul dintre ei nu e în stare să înțeleagă limbajul tăcut al spiritului eliberat.    

Decalajul este prea mare. De aceea, el este nevoit să improvizeze, să găsească formule inedite pentru fiecare în parte. Uneori chiar să dilueze mesajul, pentru a răzbate dincolo de îndârjirea discipolului.  

Una dintre cele mai dificile misiuni a ghidului spiritual este aceea de a pune în cuvinte deslușite originea misterului. Să abată raza incomunicabilului sub pragul intuiției învățăcelului.  

Chiar dacă invocă învățăturile tradiționale sau cochetează cu paradoxul, de cele mai multe ori cuvintele nu explică, doar indică.    

Autoritatea aflată în spatele lor e cea care le umple de har și tot ea îi va conduce pe căutători dincolo de cuvinte. Este forța care a dat viață lucrării pe care o ții în mână, dar și dorului nestins din inima ta...

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: septembrie 2015

ISBN: 978-973-1823-30-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lux Sublima