TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dincolo de moarte. Știința sufletului scindat și viața de apoi

Peter Novak
Colecții/Serii: Porta Magica
Doctrina sufletului binar, conturată limpede de ultimele descoperiri ştiinţifice cu privire la mintea umană, afirmă că sufletul este divizibil...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-014-8
EAN-16: 978606579014
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dincolo de moarte. Știința sufletului scindat și viața de apoi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Doctrina sufletului binar, conturată limpede de ultimele descoperiri ştiinţifice cu privire la mintea umană, afirmă că sufletul este divizibil – un compozit format din elemente distincte, care se pot separa (şi adesea chiar o fac) în momentul morţii, fiecare având apoi propria sa experienţă post-mortem.

Astfel putem înţelege de ce jumătate de omenire crede în existenţa veşnică a unui rai şi a unui iad în care individul urmează să ajungă după moarte, iar cealaltă jumătate crede, cu aceeaşi fervoare, în reîncarnare. Doctrina sufletului binar explică sistemele de convingeri existente în sute de religii trecute şi actuale, dar şi rezultatele recentelor cercetări în domeniul vieţii de după moarte. Această descoperire sugerează că absolut toate formele de aparente fenomene post-mortem, incluzând aici experienţele la graniţa morţii, regresiile în vieţile anterioare, manifestările poltergeist, channeling-ul şi alte modalităţi de comunicare cu lumea cealaltă, sunt reprezentări autentice şi corecte ale tărâmului aflat dincolo de poarta morţii.

Autor: Peter Novak
Traducător: Adriana Bădescu
Data apariției: 2010
Editura: Nemira
Titlu original: The Lost Secret of Death
Pagini: 464
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
experiențe post-mortem, Rai, Iad, reîncarnare, poltergeist, channeling, enigme

Opinia cititorilor