TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Reconectarea. Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine

Eric Pearl
Oare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7978-63-9
EAN-16: 9789737978639
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Reconectarea. Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine

MAI MULTE DESPRE CARTE

Oare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le relatează pacienţii dr. Eric Pearl? Ce înseamnă când aceşti pacienţi relatează dispariţia bruscă a unor afecţiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA şi pareza spastică? Şi ce înseamnă atunci când oamenii care interacţionează cu Dr. Pearl relatează apariţia bruscă a unei capacităţi de a accesa această energie vindecătoare – nu doar pentru ei, dar şi pentru alţii? Ce este acest fenomen?
Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit, până acum, despre vindecarea convenţională. „Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

Autor: Eric Pearl
Traducător: Laura Cristiana Spătaru-Negură
Data apariției: septembrie 2006
Editura: For You
Titlu original: The reconnection. Heal others, Heal yourself
Pagini: 308
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, vindecare, medicină alternativă
  • Eric Pearl Eric Pearl - Autor
    Dr. Eric Pearl a renunţat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles, atunci când el şi alţii au început să observe apariţia unor vindecări miraculoase. De atunci încoace, el s-a dedicat acţiunii de a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

dr. Deepak Chopra, autor al volumelor ”Calea Iubirii” şi ”Întinereşte şi trăieşte mai mult”
„Această carte oferă o perspectivă interesantă şi proaspătă asupra dinamicii vindecării.”
dr. Christiane Northrup, autor al volumelor ”Corpurile Femeii”, ”Înţelepciunea Femeii” şi ”Înţelepciunea menopauzei”
„Această carte reprezintă adevărul – adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui ... Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la sănătate şi vindecare, citiţi această carte!”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus