TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relații de cuplu durabile AM-WFH-NLNESU-14-N-001
Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relații de cuplu durabile
Vezi
galerie

Nevoile lui, nevoile ei. Secretele unei relații de cuplu durabile

de Willard F. Harley, Jr.

Id: #236952

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Considerată de prestigioase publicații din întreaga lume drept cea mai bună carte adresată cuplurilor care vor să aibă o relație armonioasă „până la adânci bătrâneți“, tradusă în majoritatea limbilor de circulație internațională și vândută până acum în peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce în prim plan niște principii simple, cu ajutorul cărora, dacă ni le-am însuși pe deplin, am avea o căsnicie mult mai împlinită și mai fericită.

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajută să înțelegem că bunele intenții nu sunt întotdeauna suficiente ca să rezolvăm problema compatibilității cu partenerul de viață. Nu e suficient să ne dorim să îndeplinim nevoile emoționale ale acestuia, ci chiar să o facem. Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite – și de aceea ideal este să îi îndeplinim partenerului de viață nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.

Învațăcum să îți faci partenerul să te considere irezistibil și cum să îți ferești căsnicia de riscul unei relații extraconjugale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Willard F. Harley, Jr.

Data apariției: mai 2014

ISBN: 978-973-162-131-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea