TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cei şase stâlpi ai încrederii în sine AM-NAB-CASANN-08-N-001
Cei şase stâlpi ai încrederii în sine
Vezi
galerie

Cei şase stâlpi ai încrederii în sine

de Nathaniel Branden

Id: #230928

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Patrunzatoare si provocatoare, lucrarea de fata isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale si in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti.
Si totusi, cum reusim sa avem parte de o incredere in sine autentica? Dr. Branden prezinta cei sase stalpi ai increderii in sine: sase practici pe care sa le aplicam in viata de zi cu zi. Pentru prima data avem la indemana o serie de exercitii simple, dar eficiente, care accentueaza constiinta de sine si eficienta fiecaruia dintre noi. Explorand importanta respectului in noi insine la locul de munca, in relatia dintre parinti si copii, in educatie, psihoterapie si societate, dr. Branden ofera sfaturi utile celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine in altii si ne explica de ce este imperativa cultivarea respectului de sine in secolul XXI. 
Atotcuprinzatoare ca scop si viziune, plina de incursiuni geniale in natura umana, Cei sase stalpi ai increderii in sine este lucrarea de ultima generatie in domeniul psihologiei respectului de sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nathaniel Branden

Data apariției: 2008

Titlu original: The Six Pillars of Self-Esteem: The Definitive Work on Self-Esteem by the Leading Pioneer in the Field

ISBN: 978-973-88521-6-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amsta

Teme: încredere