TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cuvinte care vindecă. Ce poţi spune când nu ştii ce să spui

Nance Guilmartin
Colecții/Serii: Psihologie Practică
De multe ori se întâmplă să vrem să ajutăm o persoană care trece printr-o perioadă grea, dar să nu ştim ce să spunem sau cum să...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-385-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Cuvinte care vindecă. Ce poţi spune când nu ştii ce să spui

MAI MULTE DESPRE CARTE

De multe ori se întâmplă să vrem să ajutăm o persoană care trece printr-o perioadă grea, dar să nu ştim ce să spunem sau cum să îi fim alături. Sau ni se poate întâmpla să ne confruntăm cu situaţia de a nu şti cum să cerem ajutorul celorlalţi sau cum să-l acceptăm.

Nance Guilmartin ne oferă un ghid pentru a reuşi să-i ajutăm pe cei aflaţi în dificultate sau pentru a primi sprijin atunci când viaţa, inevitabil, ne aduce şi momente de suferinţă, nesiguranţă sau pierderi. Deşi ne este greu să fim martorii durerii sau disconfortului celor din jur, uneori alegem să nu spunem nimic pentru a evita să greşim, spunând ceva nepotrivit.

Această carte ne ajută să învăţăm cum să le fim alături, cum să iniţiem o punte a comunicării şi cum să arătăm că ne pasă.

Autor: Nance Guilmartin
Traducător: Smaranda Nistor
Data apariției: 2010
Editura: Trei
Titlu original: Healing Conversations. What to Say When You Don't Know What to Say
Pagini: 392
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
comunicare, ajutor, suferință, sprijin
  • Nance Guilmartin - Autor
    De patru ori câştigătoare a Premiului Emmy, Nance Guilmartin este coach pentru manageri, consultant, profesor şi autoarea cărţii Cuvinte care vindecă, apărută la Editura Trei. În calitate de director la Westinghouse Broadcasting a lansat programul naţional Şoferul desemnat şi campaniile De dragul copiilor şi E vremea să-ţi pese, impulsionând soluţionarea problemelor comunităţii în peste 100 de oraşe. A fost...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor