TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drumul către tine însuţi şi mai departe CV-MSP-DCTNIM-08-N-001
Vezi
galerie

Drumul către tine însuţi şi mai departe

de M. Scott Peck

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #208989

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Evoluţia spirituală într-o epocă a anxietăţii
 

Descriere produs

Cu o rară combinaţie de profundă cunoaştere psihologică şi spiritualitate, Peck ne vorbeşte despre alegerile pe care le facem şi de deciziile pe care le luăm în viaţa cotidiană, precum şi despre principiile etice ce pot afecta însăşi supravieţuirea umanităţii: diferenţa dintre bine şi rău, înfrângerea narcisismului, trăirea şi acceptarea consecinţelor pe care le au acţiunile noastre, atitudinea în faţa morţii.

 

Drumul către tine însuţi şi mai departe reprezintă o culme în creaţia de o viaţă a dr. M. Scott Peck. Prin intermediul ei, suntem conduşi către o înţelegere superioară a modului de a trăi o viaţă bogată şi împlinită într-o lume plină de stres şi de anxietate.

 

Cu o rară combinaţie de profundă cunoaştere psihologică şi spiritualitate, Peck vorbeşte despre alegerile pe care le facem şi deciziile pe care le luăm în viaţa cotidiană, precum şi despre principiile etice ce pot afecta însăşi supravieţuirea umanităţii: diferenţa dintre bine şi rău, înfrângerea narcisismului, a iubi şi a fi iubit, trăirea şi acceptarea consecinţelor pe care le au acţiunile noastre, atitudinea în faţa morţii.

 

M. Scott Peck este un adevărat ghid în aventura reprezentată de viaţă, cunoaştere şi evoluţie spirituală — un maestru al nuanţelor psihologice intime ale fiinţei umane. Cartea conţine profunzime şi forţă, de la primul capitol până la concluzia sa poetică şi expresivă, fiind ea însăşi o aventură în sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: M. Scott Peck

Traducător: Ileana Achim

Data apariției: 2008

Titlu original: The Road Less Traveled and Beyond

ISBN: 978-973-669-562-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: moarte, stres, identitate, încredere

 

Opinii editoriale

Cărţile scrise de Dr. Peck au făcut dovada conştiinţei sale mereu vii şi a gândirii sale tot mai îndrăzneţe. În fiecare dintre ele putem găsi ceva util, ceva care ne poate inspira în propria noastră luptă de a ne modela viaţa spirituală. Cartea de faţă, sunt convinsă, va aduce perspective noi şi profunde, care să ne călăuzească în această călătorie continuă.

Fannie LeFlore, editor
M. Scott Peck
M. Scott Peck
Autor

Morgan Scott Peck (1936–2005) a fost un cunoscut şi apreciat psihiatru şi autor...

vezi autor