TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atenţie, gesturile vă trădează!

Guy Cabana
Colecții/Serii: Practic
Cititi-i pe altii, dar nu va lasati cititi! Comunicarea dintre oameni nu se rezuma la un simplu schimb de cuvinte. Intonatia vocii, atitudinea si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2156-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Atenţie, gesturile vă trădează!

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cititi-i pe altii, dar nu va lasati cititi!

Comunicarea dintre oameni nu se rezuma la un simplu schimb de cuvinte. Intonatia vocii, atitudinea si gesturile sunt la fel de importante ca vorbele. Sau poate si mai importante... Nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti impresia ca interlocutorul dumneavoastra va ascunde ceva sau, mai rau, ca zice una si gandeste alta?

Iar, in aceste conditii, n-ar fi oare extraordinar sa intelegem limbajul mut al corpului, sa-i descifram codurile, pentru a afla secretele pe care interlocutorii nostri se tem sau evita sa le rosteasca?

Oferind explicatii sustinute de numeroase ilustratii, Guy Cabana prezinta semnificatiile celor mai neinsemnate gesture pe care le facem. Sunt studiate pozitia corpului, directia privirii, miscarile picioarelor si ale mainilor. Fiecare gest involuntar comunica un adevar mai plauzibil decat cel transmis prin limbaj verbal. O carte extreme de interesanta pentru toti, mai ales daca, prin natura meseriei, intrati in contact cu numeroase persoane necunoscute. Dar evident, medalia are si un revers. De acum incolo, si voi va trebui sa va controlati, pentru ca Atentie, gesturile va tradeaza!

Autor: Guy Cabana
Traducător: Angela Rotaru
Data apariției: 2008
Editura: Humanitas
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
comunicare, limbajul trupului, gest, atitudine, autoeducare
  • Guy Cabana - Autor
    Guy Cabana este profesor universitar, consilier al multor companii bine-cunoscute din Canada, SUA şi Europa şi preşedinte al DANEC Consultants Inc., o firmă specializată în dezvoltarea resurselor umane. La Departamentul de ştiinţe Aplicate al Universităţii din Sherbrooke predă cursul „Negocierea şi mandatele internaþionale". Este autor a numeroase articole, toate tratând subiectul negocierii şi al comunicãrii nonverbale,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus