TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 20,3 lei
-30%29 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arta de a iubi

Erich Fromm
Stoc furnizor
PREȚ: 20,3 lei
-30%29 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.10.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Psihologia pentru toţi
Într-o cultură mercantilă și narcisică, puțini mai reușesc să trăiască o iubire împlinită și autentică, stabilă și...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-719-544-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Arta de a iubi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Într-o cultură mercantilă și narcisică, puțini mai reușesc să trăiască o iubire împlinită și autentică, stabilă și satisfăcătoare. Și aceasta, pentru că uităm adeasea că iubirea, ca orice fel de „artă", are nevoie de exercițiu și răbdare, de concentrare și determinare. În această carte clasică, Fromm explorează diversele chipuri ale iubirii, începând cu forma ei romantică (adesea greșit înțeleasă), continuând cu dragostea fraternă și cea erotică și încheiind cu iubirea de sine și de Dumnezeu, precum și cu dragostea pentru părinți și copii. Scris cu jumătate de secol în urmă, acest ghid al îndrăgostitului rătăcit este mai actual ca oricând, oferind, într-un limbaj limpede, căi spre un plus de intimitate, de pasiune și de rezonanță afectivă. Lecția lui Fromm este că iubirea începe prin a oferi ceva celui drag (bucurie, înțelegere, umor, curiozitate sau chiar tristețe), prin a dărui „toate expresiile a ceea ce este viu în noi". 

Autor: Erich Fromm
Traducător: Ruxandra Vişan
Data apariției: iunie 2016
Editura: Trei
Titlu original: The Art of Loving
Pagini: 184
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
cultură, iubire, psihologie practică, răbdare, determinare, romantism
Locuri în topurile Cartepedia
 • Ruxandra Vişan
  Traducător
  Erich Fromm - Autor
  Erich Fromm (1900-1980), sociolog şi psihanalist, a făcut parte din Școala de la Frankfurt, iar în 1933 a emigrat în SUA. A mai fost tradus în limba română cu titlurile Arta de a iubi, Frica de libertate şi Buddhism şi psihanaliză.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Erich Fromm
  Autor
  Ruxandra Vişan - Traducător
  Ruxandra Vişan a urmat stagii de cercetare la mai multe universitati din Europa, printre care Oxford University (Pembroke College) in 2007-2008. In prezent este lector doctor la Departamentul de limba si literatura engleza, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, unde preda cursuri de istoria limbii engleze, lingvistica si engleza practica. Este autoarea a numeroase articole academice si a volumului Samuel Johnson’s Dictionary of...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Erich Fromm
Iubirea nu este în primul rând o relație cu o anumită persoană. Ea este o atitudine, o orientare a caracterului care determină relaționarea unei persoane cu lumea ca întreg și nu doar cu un unic „obiect" al iubirii. Dacă cineva iubește doar o altă persoană și este indiferent față de restul semenilor săi, iubirea sa nu este iubire, ci atașament simbiotic sau autocentrare amplificată.
Rainer Funk, psihanalist și fost asistent al lui E. Fromm
În anii 1970, am fost adeseori martor al felului deosebit în care Fromm își exprima iubirea. O simțeam în felul în care începea o conversație cu cineva. Și, mai presus de toate, o simțeam în felul în care se raporta la soția lui, Annis: când o stăruta în lift, când își lua rămas bun, când o privea și o atingea. Capacitatea lui Fromm de a dărui iubire poate fi resimțită chiar și azi de cei care citesc Arta de a iubi. 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus