TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dragul meu duşman, prietenul meu periculos TR-DOR-DMDPMP-12-P-001
Vezi
galerie

Dragul meu duşman, prietenul meu periculos

de Dorothy Rowe

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #212460

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Rareori vorbim despre fraţii şi surorile noastre fără emoţie – fie că este iubire sau recunoştinţă, fie exasperare, amărăciune, furie sau ură.

Competiţia pentru a fi cel mai bun, lupte pentru putere, loialitate şi trădare: pe scurt, o relaţie de-o viaţă. În această carte, Dorothy Rowe prezintă o perspectivă cu totul nouă asupra fraţilor, unificând aspectele aparent contradictorii ale unor relaţii complexe. Astfel, ea ne ajută să recunoaştem că diferitele trăiri implicate în relaţiile dintre fraţi sunt un rezultat al instinctului de supravieţuire şi a dorinţei fundamentale de validare, ceea ce ne va permite să ne înţelegem mai bine pe noi şi pe fraţii noştri.

Utilizând cele mai noi cercetări în domeniul neuroştiinţelor, fizicii, statisticii şi psihoterapiei, autoarea susţine că relaţiile cu fraţii noştri depind de constructele noastre psihice – creăm semnificaţii din experienţele trecute, astfel încât perspectiva noastră asupra lumii influenţează modul în care interacţionăm unii cu alţii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dorothy Rowe

Traducător: Cătălina Necula

Data apariției: 2012

Titlu original: My Dearest Enemy, My Dangerous Friend. Making and Breaking Sibling Bonds

ISBN: 978-973-707-562-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: prietenie