TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Realizarea țelurilor CV-BRT-REALIE-16-N-001
Vezi
galerie

Realizarea țelurilor

de Brian Tracy

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #246160

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a
 

Descriere produs

Cu toţii avem ţeluri în viaţă, ne dorim să fim, să avem, să ajungem, să realizăm. Pentru unii acestea rămân doar vise, pentru alţii devin împliniri.

Brian Tracy a ajuns la concluzia că diferenţa constă în primul rând în formularea ţelului. Este un ţel imaginar sau este formulat în scris, delimitat în timp, caracterizat prin costuri, necesiăţi, resurse, obstacole, adică este bine precizat? În primul caz plutim în ceață, în al doilea avem o hartă, o destinaţie, ştim încotro ne îndreptăm.

Chiar şi aşa, având un drum trasat, recomandările autorului ne ajută să ajungem la destinaţie şi să ne atingem ţelul mult mai repede decât am fi făcut-o singuri.

Strategia din această carte este verificată. Ea a stat la baza reuşitei a celui care a conceput-o şi de ea au beneficiat până azi peste două milioane de oameni din 35 de ţări.

Fiecare capitol vă prezintã paşii teoretici şi practici necesari în atingerea ţelurilor: dezvoltarea încrederii şi a stimei de sine, depăşirea obstacolelor, acceptarea provocărilor, în total douăzeci şi una de chei.

Potenţialul dumneavoastră este ca un ocean neexplorat, plin de comori ascunse care aşteaptă să fie descoperite. Dacă imaginaţia nu are limite, atunci nu există limite nici pentru realizări.

Datorită acestui mecanism cibernetic incredibil, localizat în străfundurile minții, vă atingeți scopurile aproape întotdeauna, oricare ar fi ele.

Dacă obiectivul dumneavoastră este să ajungeți seara acasă și să vă uitați la televizor, cu siguranță veți reuși acest lucru. Dacă țelul dumneavoastră este să vă creați o viață plină de sănătate, fericire și prosperitate, veți realiza la fel de bine și asta. Asemănător unui computer, mecanismul de căutare a obiectivelor nu face deosebiri. Funcționează automat și continuu pentru a vă furniza ceea ce vă doriți, indiferent de programul pe care îl introduceți în el.

Naturii nu‑i pasă de mărimea țelurilor. Dacă vă stabiliți obiective mici, mecanismul de realizare a țelurilor vă va da posibilitatea să duceți la îndeplinire astfel de obiective mici. Dacă vă propuneți țeluri de mare anvergură, această capacitate naturală vă va permite să le realizați.

Mărimea, orizontul și detaliile obiectivelor pe care le alegeți și la care vă gândiți în cea mai mare parte a timpului sunt la latitudinea dumneavoastră.

De ce oamenii nu‑și fixează țeluri în viață? Iată o întrebare bună: dacă procesul de căutare a țelurilor este automat, de ce atât de puțini oameni au obiective clare, scrise pe hârtie, măsurabile și cu limite de timp, asupra cărora să lucreze zilnic? Acesta e unul dintre marile mistere ale vieții.


Oamenii cred că țelurile nu sunt importante. Mai întâi, cei mai mulți nu‑și dau seama de importanța țelurilor. Dacă îți petreci copilăria într‑o casă în care nimeni nu are țeluri sau dacă faci parte dintr‑un grup social în care țelurile în viață nici nu sunt discutate, nici nu se pune preț pe ele, atunci poți ajunge foarte bine la vârsta maturității fără să știi că însușirea de a stabili și realiza obiective are mai mult efect asupra vieții tale decât oricare alta.

Uitați‑vă în jur. Câți dintre prietenii sau membrii familiei dumneavoastră sunt angajați în mod real în atingerea unor țeluri?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brian Tracy

Traducător: Eugen Damian

Data apariției: octombrie 2016

Titlu original: Goals!

ISBN: 978-606-588-887-6

Copertă: Paperback

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: încredere, succes

Brian Tracy
Brian Tracy
Autor

Brian Tracy deţine funcţiile de chairman şi CEO la Brian Tracy International, o...

vezi autor