TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să nu mori din dragoste. Zece principii de supravieţuire afectivă

Walter Riso
 Este o carte lipsită de ascunzişuri, care spune toate adevărurile despre acele aspecte ale relaţiei care ne fac să ne îndoim dacă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-587-018-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

 Este o carte lipsită de ascunzişuri, care spune toate adevărurile despre acele aspecte ale relaţiei care ne fac să ne îndoim dacă facem lucrurile bine sau nu. 

Pentru mulţi, dragostea e o povară, o durere dulce şi inevitabilă sau o cruce pe care trebuie s-o ducă în spate, deoarece ei nu ştiu, nu pot sau nu-şi doresc să iubească altfel. 

Cartea este un ghid de supravieţuire emoţională, format din zece principii necesare unei vieţi sănătoase din punct de vedere emoţional. Învăţăm că pentru a iubi nu trebuie “să mori din dragoste”, să suferi, să devii şters, să-ţi pierzi orientarea, să fii una cu cealaltă persoană sau să-ţi pierzi identitatea. 

Walter Riso (născut în Italia, în 1951) este un psiholog cu formare profesională extinsă pe mai multe domenii şi cu experienţă academică. Este profesor universitar, specializat în terapia cognitivă. Riso a găsit o cale de a explica, într-un limbaj simplu şi direct, principalele probleme care îi împiedică pe oameni să-şi trăiască viaţa pe deplin. 

În ultimii ani, cărţile lui s-au vândut în 1,7 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în germană, olandeză, italiană, greacă şi portugheză. Printre cărţile sale se numără: Manual para no morir de amor, Ama y no sufras, El arte de ser flexibile, Jugando con fuego etc.

Data apariției: aprilie 2012
Editura: Allfa
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie, dragoste, relaţii interumane, iubire
  • Walter Riso Walter Riso - Autor
    Walter Riso este psiholog, profesor universitar și autor de renume internațional. S-a născut în Italia în 1951, dar a emigrat cu familia în Argentina și s-a stabilit apoi în Columbia. Este psiholog cu formare profesională în mai...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor