TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea fără limite a minţii. Ghid practic pentru vederea la distanţă şi transformarea conştiinţei

Russell Targ
De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92804-6-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Puterea fără limite a minţii. Ghid practic pentru vederea la distanţă şi transformarea conştiinţei

MAI MULTE DESPRE CARTE

De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem. Învăţând să folosim aceste capacităţi – de la vederea la distanţă la precogniţie, de la diagnosticarea medicală intuitivă la vindecarea la distanţă – putem ajunge să avem o minte liniştită, să trăim experienţa interconectivităţii tuturor fiinţelor şi, în cele din urmă, să trecem printr-o transformare a conştiinţei.
Valorificând două decenii de cercetări desfăşurate la Stanford şi în alte locuri, cartea de faţă prezintă cu claritate fundamentul ştiinţific al vederii la distanţă şi al fenomenului „nonlocalităţii". Totodată, sunt prezentaţi paşii practici, concreţi, pe care îi puteţi face pentru a putea realiza propriile experienţe de vedere la distanţă şi de vindecare la distanţă.
Şi mai important este faptul că autorul ne demonstrează în paginile cărţii că existenţa atemporală este reală şi a fost trăită de secole de către cei care practică meditaţia şi vederea la distanţă, oferindu-ne şi instrumentele necesare pentru a o experimenta noi înşine.

Autor: Russell Targ
Traducător: Delia Anghelescu
Data apariției: 2011
Editura: Lifestyle
Titlu original: Limitless mind. A guide to remote viewing and transformation of consciousness
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
paranormal, capacităţi extraordinare, precogniţie, diagnosticare intuitivă, existenţă atemporală, meditaţie
  • Russell Targ - Autor
    Russell Targ este fizician şi scriitor. A fost un pionier în cercetarea laserului şi cofondator al departamentului de cercetare a capacităţilor paranormale de la Institutul de Cercetări Stanford. Rezultatele activităţii sale ştiinţifice desfăşurate în domeniul vederii la distanţă şi al altor fenomene paranormale au fost publicate în toată lumea.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus