TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Proiectul fericirii

Rubin Gretchen
Gretchen Rubin a avut o revelaţie într-o după-amiază ploioasă în cel mai puţin probabil din locurile posibile: într-un...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
De ce am petrecut un an încercând să cânt dimineaţa, să-mi fac curat în casă, să lupt cinstit, să citesc Aristotel şi în general să mă distrez mai mult
ISBN: 9786068420806
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Proiectul fericirii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Gretchen Rubin a avut o revelaţie într-o după-amiază ploioasă în cel mai puţin probabil din locurile posibile: într-un autobuz. „Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurţi,” şi-a dat ea seama. „Timpul trece şi nu mă concentrez atât cât ar trebui asupra lucrurilor care într-adevăr contează.” În acel moment, a decis să dedice un an pentru Proiectul fericirii.


Pe parcursul acestei relatări pline de viaţă şi captivante,  Gretchen Rubin realizează o cronică a aventurilor pe care le-a trăit în decursul a douăsprezece luni, şi anume verificând pe viu înţelepciunea veche de secole, rezultatele cercetărilor ştiinţifice recente şi lecţiile din cultura populară referitoare, toate, la unul şi acelaşi subiect: cum să fii mai fericit. 
Printre altele, Gretchen Rubin a descoperit că noutatea şi provocarea sunt surse redutabile ale fericirii, că banii pot să ajute să-ţi cumperi fericirea când sunt cheltuiţi cu înţelepciune, că ordinea exterioară contribuie la calmul interior şi că până şi cea mai măruntă schimbare poate să însemne enorm.

 

Autor: Rubin Gretchen
Traducător: Bogdan Chircea
Data apariției: februarie 2015
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Happiness Project: Or, Why I Spent a Year Trying to Sing in the Morning, Clean My Closets, Fight Right, Read Aristotle, and Generally Have More Fun
Pagini: 388
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
optiomism, dezvoltare personală, încredere în sine, fericire, succes
  • Rubin Gretchen - Autor
    Gretchen Rubin este autoarea mai multor cărţi, printre care se numără şi Patruzeci de moduri de a-l înţelege pe Winston Churchill. Lucra pentru judecătoarea Sandra Day de la Curtea Supremă de Justiţie când şi-a dat seama că, în realitate, cel mai mult îşi dorea să devină scriitoare. 
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

San Diego Union-Tribune
„O povestire prietenoasă, abordabilă şi imposibil de lăsat jos din mâini, care te va face nu doar să îţi începi propriul Proiect al fericirii, ci şi să o inviţi pe Gretchen Rubin la o cafea.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus