TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
După dumneavoastră CV-ROF-DDPOUS-06-N-001
După dumneavoastră
Vezi
galerie

După dumneavoastră

de Roger Fritz

Id: #208803

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Pot triumfa oamenii modești?
 

Descriere produs

Consideraţi că modestia este semn de slăbiciune? Aveţi impresia că trebuie să fiţi un dur pentru a fi respectat? Credeţi că totul vi se cuvine doar pentru că sunteţi şef?



Ei bine, toate acestea sunt doar mituri ale unei lumi care nu-şi mai recunoaşte valorile. Această carte vine nu doar să spulbere o concepţie eronată, dar şi să retraseze adevăratele valori prin care se caracterizează un lider eficient şi apreciat de cei din jur.



Un lider incapabil să-şi analizeze propriile defecte şi să le recunoască, o personalitate prea mândră pentru a accepta şi aprecia munca şi colaborarea celorlalţi este departe de a obţine rezultate eficiente.



Pe de altă parte, modestia înseamnă de fapt capacitatea de a-şi păstra obiectivitatea atât în privinţa propriei persoane, cât şi în privinţa meritelor celorlalţi. Există trei motive principale pentru care o personalitate modestă va reuşi acolo unde orgoliul va da greş: oamenii modeşti ştiu să aprecieze ceea ce au, nu sunt invidioşi pe rezultatele altora şi ştiu să îşi arate recunoştinţa pentru ceea ce primesc, fără a considera că totul li se cuvine.

 

Iată, aşadar, o nouă perspectivă asupra modului de a conclucra cu cei din jur pentru o eficienţă maximă şi pentru relaţii deosebite cu ceilalţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roger Fritz

Traducător: Anca Dumitriu

Coperta de: Daniel Ţuţunel

Data apariției: 2006

Titlu original: After You. Can Humble People Prevail?

ISBN: 978-973-669-245-0

EAN-13: 5948486002543

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Roger Fritz
Roger Fritz
Autor

Roger Fritz este considerat o autoritate în domeniul managementului bazat pe per...

vezi autor