TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Nu-ţi sta în cale. 5 chei pentru a depăși așteptările tuturor

Robert K. Cooper
Colecții/Serii: Self Help. All
Depăşiţi-vă limitele autoimpuse învăţând cum propriul dumneavoastră creier vă poate fi cel mai mare duşman, dar şi cel mai bun...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-114-6
Dimensiuni: 14,5x21 cm
Tip copertă: Paperback

Nu-ţi sta în cale. 5 chei pentru a depăși așteptările tuturor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Depăşiţi-vă limitele autoimpuse învăţând cum propriul dumneavoastră creier vă poate fi cel mai mare duşman, dar şi cel mai bun aliat! Pentru a avea o viaţă plină de succes, vă aşteptaţi probabil ca creierul să vă fie cel mai bun aliat, dar surprinzător, de obicei contrariul este valabil. Aceasta deoarece creierul are aproape acelaşi model cu cel al strămoşilor dumneavoastră care trăiau cu mii de ani în urmă, când supravieţuirea constituia principalul scop. Astăzi el vă spune ceea ce i s-a spus şi lui dintotdeauna: evită riscul! Scapă de confruntări! Nu te aventura mai departe pe teritorii pe care nu le cunoşti şi nu renunţa niciodată la obiceiurile care te-au făcut ceea ce eşti! Apărută la timp pentru a ne ajuta să facem faţă cerinţelor lumii presante, aflată sub imperiul schimbărilor rapide, Nu-ţi sta în cale ne ajută să înţelegem ce se întâmplă în minţile noastre. Odată ce aflaţi care sunt lucrurile care vă determină să acţionaţi, puteţi să îndepărtaţi părţile mai puţin „productive”, să angajaţi părţile care pot fi de ajutor şi să realizaţi ceea ce lumea crede că nu puteţi realiza.

Data apariției: aprilie 2009
Editura: Allfa
Titlu original: Get out of your own way
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
motivaţională, self-help, auto-educaţie
  • Robert K. Cooper - Autor
    Robert K. Cooper, Ph.D., este un consilier de marcă care lucrează cu multe companii de succes. El este autorul bestsellerului The Other 90% şi a lucrat cu organizaţii precum 3M, Barclays Bank, BSB Design, Intel, Starlight Starbright Children's Foundation etc.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor