TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vremea pentru schimbare

Richard Bandler
Aveti crezuri pe care vi le-au transmis parintii vostri, terapeutii vostri sau crezuri pe care vi le-ati format dupa ce ati alunecat pe o coaja de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-88437-6-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Vremea pentru schimbare

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aveti crezuri pe care vi le-au transmis parintii vostri, terapeutii vostri sau crezuri pe care vi le-ati format dupa ce ati alunecat pe o coaja de banana. Insa, puteti intra intr-o forma usoara de transa si puteti schimba aceste crezuri profund inradacinate. Incepeti prin a spune: „Voi face acest lucru usor si rapid.” Trebuie sa credeti. Fara credinta, va veti trezi ca dansati doar cu o parte a voastra, nu si cu cealalta. Nu puteti crea congruenta. Daca nu dezvoltati congruenta, va trebui sa faceti terapie pentru tot restul vietii.

Insa, tehnicile prezentate in aceasta carte va pun la indemana cea mai sigura alternativa de transformare a crezurilor personale in crezuri care va vor propulsa la urmatorul nivel la care doriti sa ajungeti pe plan social, profesional sau in relatiile cu cei din jur si mai departe, pe urmatoarea treapta... Intrebati-va: „Pot construe mai bine?” Pentru a materializa acele lucruri pe care le doriti, transformarea este imperios necesara! Si pentru a va transforma trebuie sa suspendati sistemul de crezuri actual pentru ca el este cel care va blocheaza energia creatoare. Invatati cum sa o faceti pentru ca adevarul este ca nu exista limite. Exista doar sugestii limitatoare.

Dati-va voie sa va debarasati de ele si mai ales, permiteti-va sa atingeti cele mai inalte culmi ale performantei...

Puteti nu doar sa construiti idei, pe baza carora sa construiti apoi realitatea, dar puteti face acest lucru in mod ecologic si metodic. E valabil in cazul tehnicilor hipnotice sau al tehnicilor NLP. Se aplica oricarei tehnici care implica idei.

Sa luam, de pilda, ecuatiile matematice. Oamenii pot sa construiasca ecuatii care nu au nicio valoare. Obiectivul este sa construim ecuatii astfel incat, podul sa nu se prabuseasca, mai ales cand pe el trec masini.

Multe poduri nu au functionat. Presupozitia „Ceva nu este in regula” nu functioneaza bine nici in medicina. Cu toate acestea, oamenii inca incearca sa construiasca pornind de la ea. Practic, acest lucru e valabil pentru tot ce se intampla in medicina.

In psihologie, inca se incearca sa se construiasca pornind de la modelul numit statistica normativa, care va permite sa spuneti „Aceasta functioneaza uneori, iar alteori nu”. Nu va permite sa descrieti cum anume functioneaza sau pe ce se bazeaza aceasta functionare. Aveti nevoie de alte materiale si de alte modele, chiar si numai pentru a proiecta o tehnica.

Proiectati speranta. Merita. Oamenii creeaza idei care vor modela realitatea. Aceste idei pot deveni o realitate impartasita.

Data apariției: septembrie 2008
Editura: Vidia
Pagini: 239
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
  • Richard Bandler - Autor
    Dr. Richard Bandler este cofondatorul Programării neurolingvistice şi creatorul conceptelor Design Human Engineering™ şi al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist şi compozitor, el a creat o serie de cărţi, videoclipuri şi înregistrări audio care au schimbat pentru totdeauna terapia şi educaţia.Este autorul a numeroase cărţi, incluzând Life You Want, Make Your Life Great şi Using Your Brain for a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor