TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Secretul: Cartea Recunoştinţei

Rhonda Byrne
Cartea Secretul a devenit un fenomen internaţional, care a inspirat milioane de oameni să trăiască o viaţă extraordinară....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-05-5
EAN-16: 9786068080055
Dimensiuni: 13x18 cm
Tip copertă: Hardcover

Secretul: Cartea Recunoştinţei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea Secretul a devenit un fenomen internaţional, care a inspirat milioane de oameni să trăiască o viaţă extraordinară. Acum, Secretul – Cartea Recunoştinţei vă oferă un instrument incredibil de puternic pentru a trăi Secretul şi pentru a aduce bucurie şi armonie în fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră. Plină de observaţii intuitive şi de înţelepciune, această frumoasă carte scrisă de Rhonda Byrne oferă un cadru pentru a practica puterea recunoştinţei în viaţa de fiecare zi, permiţându-vă să atrageţi în viaţa dumneavoastră orice lucru minunat pe care îl doriţi.

Secretul continuă să fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevărat mega-bestseller internaţional care a inspirat milioane de oameni să trăiască vieţi extraordinare. Acum apare ghidul oficial şi autorizat al cărţii de succes: The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei, de Rhonda Byrne.

The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteţi folosi spre a vă transforma viaţa în fericire deplină. Când folosiţi această carte în fiecare zi şi scrieţi în ea despre toate lucrurile din viaţă pentru care sunteţi recunoscător, veţi fi apoi plăcut surprins de lista interminabila a gândurilor care revin la dumneavoastră şi de lucrurile noi demne de recunoştinţa dumneavoastră. Puteţi folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei spre a atrage puternic în viaţa dumneavoastră lucruri specifice pe care le doriţi şi spre a fi în deplină abundenţă. 

Cartea este plină de afirmaţii scrise de Rhonda Byrne menite să aduceţi bucuria şi armonia în toate aspectele vieţii dumneavoastră. Inspiraţi fiind de scrierile Rhondei, în fiecare zi veţi face o listă a lucrurilor pentru care sunteţi acum recunoscători, urmată de o lista a Intenţiilor de Recunoştinţă conţinând toate lucrurile dorite în viaţa dumneavoastră. 
The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei are un design grafic de excepţie şi este de o eleganţă aparte. Această carte va ajuta cititorii să-şi concentreze energiile şi, în mod limpede şi eficient, să folosească pe deplin puterea legii atracţiei în toate aspectele vieţii lor.

Nu există limite a lucrurilor bune ce le puteţi aduce cu putere în viaţa dumneavoastră. Prin practicarea recunoştinţei în fiecare zi, vă veţi mări puterea magnetică de a atrage o viaţă minunată dincolo de puterile visurilor dumneavoastră.

Autor: Rhonda Byrne
Traducător: Mihai Popescu
Data apariției: 2010
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Secret Gratitude Book
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
fericire, bucurie, dorinţe, recunoştinţă, energii, legea atracţiei
  • Rhonda Byrne Rhonda Byrne - Autor
    Autoarea RHONDA BYRNE, asemenea fiecăruia dintre noi, s-a aflat în propria călătorie a descoperirii. În drumul ei, a strâns o minunată echipă de autori celebri, teologi, învăţători, regizori de film, designeri, editori, oameni de succes...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor