TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Succes total prin atitudine şi limbaj VI-PML-STPAIL-12-P-001
Succes total prin atitudine şi limbaj
Vezi
galerie

Succes total prin atitudine şi limbaj

de Paul M. Lisnek

Id: #223942

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O nouă atitudine pentru un succes fulminant

Cum şi ce transmit oamenii care obţin întotdeauna ce îşi doresc? Care este atitudinea unui învingător? Fiecare dintre noi visăm să descoperim secretele unui limbaj hipnotic cu ajutorul căruia să obţinem rezultatele de care avem nevoie. De câte ori în viaţă nu ne lovim de situaţia în care ceea ce ne dorim depinde de voinţa sau decizia altei persoane? Un anumit mod de a transmite mesajul poate deschide orice uşă, în orice împrejurare. În cartea Succes total prin Atitudine şi Limbaj, Dr. Paul Lisnek prezintă cele mai eficiente modalităţi de comunicare atât în mediul de afaceri, cât şi în viaţa personală, pentru ruperea tuturor barierelor şi un succes fulminant în tot ce ne propunem.

Prin ce atitudine inspiri oamenilor credibilitate şi respect?

Adesea, mesajele importante pe care dorim să le comunicăm se lovesc de piedici şi de reacţii negative. Gândim ceva, dar transmitem altceva pentru că nu reuşim să ne găsim cuvintele şi atitudinea potrivită. Nu inspirăm credibilitate, respect sau sinceritate. Acestea sunt principalele probleme de care ne lovim în relaţiile cu ceilalţi şi care ne afectează viaţa mult mai puternic decât ne putem da seama. Avem nevoie să ni se arate cum să NU reacţionăm în situaţii importante. Avem nevoie să fim învăţaţi ce atitudine să adoptăm şi cum să folosim cuvintele pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Problemele de comunicare vor dispărea curând. În mediul de afaceri sau în viaţa personală, vom deveni stăpâni pe noi în orice situaţie. Vom avea calmul şi siguranţa învingătorilor. Limbajul şi atitudinea noastră vor fi acel „ceva” care ne va conferi carismă, putere şi încredere de sine! 

Ce schimbări vei face cu Succesul total prin Atitudine şi Limbaj?

Pe măsură ce vei citi cartea, vei studia principiile şi vei completa formularele incluse pentru a te ajuta în relaţiile cu ceilalţi, vei constata că:

- vei avea anumite revelaţii care vor conduce la schimbări imediate;

- vei asimila încet, dar sigur informaţii care te vor determina să abordezi un nou mod de a interacţiona cu ceilalţi;

- vei avea ocazia să exersezi aplicarea noilor tale aptitudini în tot felul de situaţii;

- se va produce o schimbare în felul în care te vezi pe tine însuţi şi în felul în care îţi realizezi obiectivele – oricare ar fi ele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul M. Lisnek

Data apariției: ianuarie 2012

Copertă: Paperback

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: secret