TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să placi în 3 minute: la întâlniri, la serviciu, în grup

Patricia Delahaie
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Într-adevăr, totul se joacă în trei minute! În timpul unei întâlniri, prima impresie e cea care contează cel mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-74-4
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Cum să placi în 3 minute - la întâlniri, la serviciu, în grup

MAI MULTE DESPRE CARTE

Într-adevăr, totul se joacă în trei minute! În timpul unei întâlniri, prima impresie e cea care contează cel mai mult! Fie ea bună sau rea... Primele cuvinte, vocea, strângerea de mână, privirea, prestanța. Și asta nu ar fi atât de grav dacă nu am trăi într-o lume grăbită, tentată să transforme prima impresie în părere definitivă. 

Într-adevăr, câteva studii americane au demonstrat că nivelul calitativ al primului contact determină continuarea relațiilor. Ca și cum am fabrica schimbul reciproc pentru a confirma ceea ce am gândit încă de la început. Cei mai timizi să stea linistiți: există anumite trucuri, anumite tehnici care și-au dovedit eficacitatea. Nu le veți mai uita niciodată. Toată lumea poate comunica ușor dacă deține o tehnică bună, o cunoaștere precisă a mizelor și un dram de experiență.
Veți descoperi în această carte că există trucuri pentru a plăcea în orice situație. Nu numai că sunt destul de simplu de pus în practică, dar sunt aplicabile de către oricine și în orice context, fie el profesional, amical sau poate unul menit să devină amoros. Vă va ajuta să vă descoperiți propriul profil relațional, precum și pe acela al interlocutorilor dumneavoastră. Veți învăța cum să decodați gesturile, să descifrați mesajele din cuvinte, din priviri ori din mimică.
Și, datorită ultimelor descoperiri privitoare la secretele unei bune comunicări provenind din Analiza Tranzacțională și NLP, această carte vă va dovedi că este posibil să plăceți în aproape orice situație, atât în viața privată, cât și în cea profesională.

Autor: Patricia Delahaie
Traducător: Luiza Maria Dăniliuc
Data apariției: 2007
Editura: Amaltea
Titlu original: Comment plaire en 3 minutes : En tête-à-tête, au travail, en groupe
Pagini: 184
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
NLP, dezvoltare personală, dezvoltare profesională, prima impresie, relații interumane, comunicare

Opinia cititorilor