TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fii tu eroul! CV-NOB-FTETCE-11-N-001
Fii tu eroul!
Vezi
galerie

Fii tu eroul!

de Noah Blumenthal

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #208274

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Trei căi esenţiale pentru depăşirea provocărilor la slujbă şi în viaţă
 

Descriere produs

Fiecare dintre noi are puterea de a-şi alege atitudinea. Putem rămâne pasivi, transformându-ne în victime, sau ne putem lua soarta în mâini, devenind astfel eroi. Din păcate, mentalitatea de victimă este mult prea frecvent întâlnită în organizaţiile de azi. Cu siguranţă, toţi am auzit remarci de genul: „şeful meu e un nemernic“, „am o slujbă fără perspective“ şi „nu pot schimba nimic”. Drept urmare, angajaţii devin mai ineficienţi, îşi pierd creativitatea, încep să declanşeze conflicte interdepartamentale, iar atmosfera de lucru devine toxică. Un scenariu în care suntem victime îngrădeşte libertatea de acţiune, secătuieşte de energie, sufocă personalitatea şi copleşeşte cu frustrări.

 

Dar nimeni nu e predestinat să devină victimă. Adevărul este că unii oameni se condamnă ei înşişi. Totul depinde de interpretarea pe care noi o dăm realităţii. Ne spunem, în sinea noastră, o poveste despre ceea ce ni se întâmplă. Şi putem alege ca, de acum înainte, să ne spunem poveşti diferite. Avem posibilitatea de a nu ne mai privi ca fiind victime neajutorate şi de a descoperi, în schimb, cum să ne asumăm responsabilitatea pentru vieţile noastre. Oricine poate alege să devină erou.

 

Cartea de faţă conţine o parabolă şi un ghid cu resurse ce oferă tehnici accesibile de a învinge inerţia şi a rezista în faţa disperării, pentru toţi cei care doresc să devină mai optimişti, mai eficienţi şi mai fericiţi — atât la slujbă, cât şi acasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Noah Blumenthal

Traducător: Nicolo Della Pupa

Data apariției: 2011

Titlu original: Be the Hero: Three Powerful Ways to Overcome Challenges in Work and Life

ISBN: 978-606-588-164-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: creativitate, succes, încredere

 

Opinii editoriale

Citiţi-o, devoraţi-o şi aplicaţi-o! Beneficiile vor fi uriaşe!

Marshall Goldsmith