TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Psihologia oamenilor fericiţi

Michel Giroux
Sa fii fericit in ziua de azi pare a fi o provocare pentru cei mai multi dintre noi. Autorul vine in intampinarea cititorilor, care doresc sa-si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786065131491
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Psihologia oamenilor fericiţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sa fii fericit in ziua de azi pare a fi o provocare pentru cei mai multi dintre noi. Autorul vine in intampinarea cititorilor, care doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata, cu sfaturi si instrumente extrem de utile. Exercitiile prezentate ajuta cititorii sa se cunoasca mai bine si sa se bucure mai usor de placerile simple ale vietii, adeseori umbrite de necazuri sau de monotonia sumbra a existentei. 

Michel Giroux ofera cititorilor, intr-un stil accesibil, cateva solutii de bun simt si cu aplicare imediata. Una dintre ideile marcante ale cartii o constituie faptul ca fericirea se afla la indemana oricui, oricand si oriunde, si se poate accede la ea pe cai extrem de simple. insa, inainte de acest lucru, trebuie efectuati cativa pasi pregatitori, meniti sa trezeasca la viata simturile amortite de civilizatie si conditiile existentei banale. Asa cum cei dinaintea noastra gaseau fericirea in lucruri simple, precum ascultatul ciripitului unei pasari sau degustarea unor preparate delicioase, la fel o putem face si noi. Desigur, nu sunt uitate nici diversele aspecte ale relatiilor interumane, acestea fiind una din sursele fundamentale de implinire spirituala. 

„Zodiacul“ ce prezinta variatele tipologii umane, alaturi de perlele ce trateaza singuratatea sub aspectele ei pozitive si negative sunt cateva dintre atuurile acestei carti deosebite. Cel mai important mesaj pe care il transmite este acela ca fericirea poate fi regasita cu foarte multa usurinta, atat in jurul, cat mai ales, in forul nostru interior, totul depinzand de schimbarea perceptiei pe care o avem asupra lucrurilor, si a conceptiilor adanc inradacinate care ne opresc uneori sa atingem aceasta stare originara a fiintei umane.

Autor: Michel Giroux
Traducător: Daniel Voicea
Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Titlu original: Psychologie des gens heureux: Les sources du bonheur
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
fericire, stil, umor, ghid, pozitiv

Opinia cititorilor