TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

SOS Adolescenţii

Kira Stellato
Nesiguranta, emotii, prietenii de tot felul, limbajul corpului, inteligenta emotionala, sex, droguri, alcool. Adolescenta este un moment de mare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-969-2
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Nesiguranta, emotii, prietenii de tot felul, limbajul corpului, inteligenta emotionala, sex, droguri, alcool.

Adolescenta este un moment de mare instabilitate fizica si emotionala, plina de nenumarate provocari, dificultati, tentatii. A fi adolescent, astazi, inseamna deseori a te afla singur, confuz si inspaimantat in fata unei societati care ofera multe modele contrastante si superficiale, in timp ce, nu rareori, adultii se dovedesc a nu fi capabili sa asigure un port sigur in care tanarul sa se poata refugia.  

Dificultatea de a gasi modele de referinta puternice si pozitive carora sa li se poata adapta si incapacitatea de a-si trai intr-o maniera echilibrata propriile emotii ii pot duce pe adolescenti la neliniste, depresie si la mecanisme dezarticulate cum ar fi violenta sau la dependenta de drog si de alcool.  

Cartea aceasta propune tehnici, exercitii si comportamente care pot fi puse in practica oricand pentru a imbunatati constiinta propriului corp si a propriilor emotii, pentru a dezvolta inteligenta emotionala si empatia, facand mai eficienta comunicarea interpersonala, dand frau liber entuziasmului si creativitatii. 

Data apariției: ianuarie 2011
Editura: Allfa
Pagini: 104
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
adolescenţă, instabilitate emoţională, tentaţii, provocări, confuzie

Opinia cititorilor