TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pune-ți gândirea sub semnul întrebării și schimbă lumea

Katie Byron
În această carte convingătoare, Byron Katie vorbeşte despre problemele esenţiale cu care ne confruntăm cu toţii – despre iubire,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978--606-639-002-6
EAN-16: 9786066390026
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Pune-ți gândirea sub semnul întrebării și schimbă lumea

MAI MULTE DESPRE CARTE

În această carte convingătoare, Byron Katie vorbeşte despre problemele esenţiale cu care ne confruntăm cu toţii – despre iubire, sex şi relaţii, sănătate, boală şi moarte, părinţi şi copii, muncă şi bani şi despre realizarea de sine. Înţelepciunea plină de profunzime şi de optimism, cuprinsă în aceste pagini, nu este o înţelepciune artificială, ci una absolut autentică.

Nu numai că această carte vă va ajuta în rezolvarea multor probleme, dar vă va îndrepta spre propria înţelepciune şi vă va încuraja să vă puneţi mintea sub semnul întrebării, folosind cele patru întrebări simple, dar incredibil de eficiente, ale procesului de auto-analiză dezvoltat de Katie, numit „Lucrarea”. Katie este un exemplu viu al iubirii clare, atotcuprinzătoare, ce reprezintă adevărata noastră identitate. Întrucât ea şi-a pus, cu multă seriozitate, propria minte sub semnul întrebării, cuvintele pe care le rosteşte sunt însoţite de sentimentul de satisfacţie sufletească, pe care îl oferă înţelegerea.

Iată cele patru întrebări

1. Este adevărat?

2. Poţi fi absolut sigur că este adevărat?

3. Cum reacţionezi, ce se întâmplă când crezi acest gând?

4. Cine ai fi tu, fără acest gând?

Data apariției: martie 2013
Editura: For You
Titlu original: Question your Thinking, Change the World
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, înțelepciune, analiză
  • Katie Byron Katie Byron - Autor
    Din 1986, Byron Katie a prezentat Lucrarea în faţa a milioane de oameni din întreaga lume, în cadrul unor evenimente publice, cu intrare gratuită; în închisori, spitale, biserici, corporaţii, universităţi şi şcoli; la seminarii de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Eckhart Tolle
 „Lucrarea lui Byron Katie este o mare binecuvântare pentru planeta noastră. Acţionează ca o sabie ascuţită, ce despică iluziile şi îţi oferă posibilitatea să-ţi cunoşti esenţa nemuritoare, a propriei fiinţe.”

Opinia cititorilor