TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Harta succesului

John C. Maxwell
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Succesul este dificil de definit. Multi îl echivalează cu bogăția, puterea și fericirea. Dar adevăratul succes nu e ceva ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-56-6
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Harta succesului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Succesul este dificil de definit. Multi îl echivalează cu bogăția, puterea și fericirea. Dar adevăratul succes nu e ceva ce achiziționezi sau ceva ce "îți iese". E mai degrabă o călătorie pe care o întreprinzi de-a lungul întregii vieți. "Definiția succesului nu este identică pentru doi indivizi... procesul, cu toate acestea, este același pentru oricine", afirma John C. Maxwell.

În stilul său deja bine cunoscut, autorul oferă perspective unice asupra succesului. Scoțând la iveală o definiție care îți pune succesul real la îndemană, te motivează să fii perseverent în provocarea de a-ți atinge visurile. Succesul nu este rezervat celor care dispun de resurse financiare sau de talente speciale. Este la îndemâna tuturor celor dornici să învețe câteva principii practice pe care să le respecte apoi zi de zi. În Harta succesului, John Maxwell însoțește cititorul la fiecare pas, până când este echipat cu propria harta care îl va ghida în restul călătoriei de-o viață. Acesta va afla cum să-și facă bagajele, ce tovarăși de drum să își aleagă, cum să evite ocolișurile și să construiască relații profesionale relevante. Autorul a inclus întrebări profunde și exerciții care vor ajuta cititorul să își concentreze gândirea și să își planifice atent abordarea propriei călătorii către succes.

Harta succesului este instrumentul neprețuit care vă va purta pe drumul ce v-a fost hărăzit și vă va ghida mereu înainte pentru a vă trăi visele și a vă atinge scopul.

Autor: John C. Maxwell
Traducător: Andreea Marin
Data apariției: 2006
Editura: Amaltea
Titlu original: Your Road Map for Success: You Can Get There from Here
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, schimbare, succes, lecturi motivaționale, carieră
  • John C. Maxwell John C. Maxwell - Autor
    John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus