TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dă sens vieții AM-JCM-D000SV-16-N-001
Dă sens vieții
Vezi
galerie

Dă sens vieții

de John C. Maxwell

Id: #243474

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În adâncul sufletului, fiecare dintre noi ne dorim să avem o viață care contează, să știm că putem schimba în bine viețile celor din jur și că vom ajunge în cele din urmă să fim cea mai bună versiune a noastră.
„Dă sens vieții“ este una dintre cele mai personale cărți ale renumitului specialist în leadership și în comunicare John Maxwell, care ne spune povestea lui de viață, experiențele care i-au îmbogățit existența, provocările cu care s-a confruntat pe plan profesional și modul în care le-a depășit.
În momentul în care, în mod deliberat, îți folosești zi de zi resursele pentru a aduce o schimbare pozitivă în viețile celorlalți, începi să ai tu însuți o viață care să conteze. Renunță la apatie și începe să faci fapte bune, gândindu-te permanent la valoarea pe care o poți oferi. Nu te mulțumi niciodată să rămâi în stadiul în care ai intenții bune, fără să treci la treabă. Semnificația propriilor acțiuni ar trebui să fie pentru ține cel mai important reper, nu obținerea cu orice preț a succesului.
Nu uită niciodată că ești autorul propriei vieți și că de ține depinde să scrii o poveste plină de semnificație, la care toți cei din jur să se raporteze și din care să se inspire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John C. Maxwell

Traducător: Dorina Oprea

Data apariției: martie 2016

Titlu original: Choosing a life that matters

ISBN: 978-973-162-150-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 278

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Teme: succes, suflet

 

Opinii editoriale

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!“.

Mahatma Gandhi
John C. Maxwell
John C. Maxwell
Autor

John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership,...

vezi autor