TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Câștigă cu oamenii. Principiile fundamentale în relațiile cu cei din jur

John C. Maxwell
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Mulți dintre noi se concentrează în primul rând asupra cultivării altor tipuri de talente și trăsături - cum ar fi șlefuirea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-77-8088-1
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Căștigă cu oamenii. Principiile fundamentale în relațiile cu cei din jur

MAI MULTE DESPRE CARTE

Mulți dintre noi se concentrează în primul rând asupra cultivării altor tipuri de talente și trăsături - cum ar fi șlefuirea abilităților de comunicare sau de leadership și consolidarea cunoștiintelor - uitând însă că relațiile cu cei din jur sunt fundamentul reușitei, substanța de care avem nevoie pentru a duce vieți împlinite și pentru a avea succes.
Din fericire, putem învăța să devenim o persoană cu abilități de relaționare și să avem succes în acele zone ale vieții care contează cel mai mult.
Câștigă cu oamenii vă va oferi instrumentele absolut necesare pentru îmbunătățirea imediată a relațiilor pe care le aveți deja, dar și pentru a crea unele noi, la fel de puternice și eficiente.
Beneficiind de un amestec interesant de realitate, statistici, umor și exemple din viață, dar și de întrebări pentru dezbatere, cartea scoate la iveala cele douăzeci și cinci de principii cheie pe care trebuie să le aplicam în relațiile cu oamenii. Astfel, ecuația pe care o formulează John C. Maxwell este:


Abilitățile pe care le pui în practică + Relațiile pe care alegi să le construiești = SUCCES GARANTAT


"Abilitatea de a construi și menține relații solide reprezintă factorul esențial al modului în care acționăm în fiecare domeniu al vieții. Succesele adevărate se nasc din inițierea unor relații cu oamenii potriviți și din consolidarea acestora utilizând abilitățile de relaționare."

Autor: John C. Maxwell
Traducător: Andreea Marin
Data apariției: 2007
Editura: Amaltea
Titlu original: Winning with People: Discover the People Principles that Work for You Every Time
Pagini: 360
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, leadership, relații interumane, dezvoltare profesională, dezvoltare personală, ghid practic, succes
  • John C. Maxwell John C. Maxwell - Autor
    John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus