TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea concentrării. Cum să obții împlinirea maximă în viață, pe plan personal, financiar și în carieră

Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jes Hewitt
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Știți care este primul impediment pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obține ceea ce își doresc? Este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-16-7
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Puterea concentrării. Cum să obții împlinirea maximă în viață, pe plan personal, financiar și în carieră

MAI MULTE DESPRE CARTE

Știți care este primul impediment pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obține ceea ce își doresc? Este vorba de lipsa de concentrare! Cei care știu să se concentreze asupra a ceea ce urmăresc în viața prosperă. Cei care nu, se zbat zadarnic. Între copertele acestui volum vei descoperi strategiile de concentrare întrebuințate de oameni de succes de pe planeta. Dacă vei studia și vei implementa treptat, dar hotărât, tehnicile pe care autorii ți le vor împărtăși, nu numai că vei înflori din punct de vedere profesional, financiar și personal, dar rezultatele obținute îți vor depăși cu mult imaginația. Mai exact, vei învăța cum să îți concentrezi forțele și calitățile astfel încât să îți maximizezi veniturile și, în același timp, să te bucuri de un stil de viață mai sănătos, mai satisfacator și mai echilibrat. Vei descoperi cum să te concentrezi asupra punctelor forte și să elimini tot ceea ce te ține în urmă, să preschimbi deprinderile nocive în deprinderi pozitive, să creezi un echilibru între viața de familie și carieră, fără a te simți vinovat că pierzi timp util, să creezi relații interumane folositoare. 

Puterea concentrării nu este o carte de citit înainte de culcare; mai mult, lectura se face cu creionul în mână, cu mintea și cu voința încordate la maximum, pentru a putea percepe pe deplin strategiile de urmat. Nu uita că nu există nici o formulă magică pentru a rezolva și a îmbunătăți situația peste noapte, ci e nevoie de angajamentul total al întregii ființe.

Autor: Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jes Hewitt
Traducător: Monica Șerban
Data apariției: 2004
Editura: Amaltea
Titlu original: The Power of Focus: How to Hit Your Business, Personal and Financial Targets with Absolute Confidence and Certainty
Pagini: 286
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, lecturi motivaționale, succes, performanță, concentrare, tehnici, sfaturi practice

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus