TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Metoda Sedona AD-HAD-METODS-15-N-001
Metoda Sedona
Vezi
galerie

Metoda Sedona

de Hale Dwoskin

Id: #242363

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum te poți elibera de bagajul emoțional și cum poți trăi viața pe care ți-o dorești
 

Descriere produs

„Metoda Sedona ne-a învăţat să lucrăm bazându-ne pe puterea noastră, nu din teamă. După ce am învăţat să ne eliberăm de tensiunile emoţionale, am devenit autoare de bestselleruri, conferenţiare şi consiliere spirituale. Până să aflăm de Metoda Sedona şi de modalitatea de eliberare de blocajele pe care ni le-am construit singure în calea ‚măreţiei’ noastre, nici nu am fi visat la astfel de realizări. Eliberarea emoţională ne-a ajutat să evoluăm de-a lungul căii noastre spirituale mai rapid decât orice altă practică pe care am aplicat-o în trecut. Până să o descoperim, rătăceam fără să ne găsim calea; Metoda Sedona ne-a deschis poarta către adevărata muncă spirituală. Noi credem din toată inima că dacă înveţi să te eliberezi, TOTUL devine posibil pentru tine.”

Barbara Mark şi Trudy Griswold, coautoare ale cărţilor Trilogia The Angelspeake şi Până în rai şi dincolo de el: conversaţii cu sufletele aflate în tranziţie

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hale Dwoskin

Traducător: Cristian Hanu

Prefaţator: Jack Canfield

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: The Sedona Method: Your Key to Lasting Happiness, Success, Peace and Emotional Well-Being

ISBN: 978-606-8420-53-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

„În cartea Metoda Sedona, Hale Dwoskin ne oferă o formulă practică, dovedită şi plină de înţelepciune pentru eliberare emoţională şi mentală în scopul experimentării bucuriei şi plăcerii, sau pur şi simplu a bucuriei de a fi în viaţă.”

John Gray, Ph. D., autorul bestsellerului Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

„Metoda Sedona reprezintă un program unic, care îţi permite să introduci schimbări pozitive în viaţa ta. Pe măsură ce vei învăţa acest proces simplu de eliberare de emoţiile care te împiedică să te bucuri de abundenţă şi de fericire, teama şi anxietatea ta se vor dizolva treptat. Dacă îţi vei da voie să aplici exerciţiile din această carte, vei fi şocat să constaţi cât de rapid ţi se va transforma viaţa în bine!”

Cheryl Richardson, coautoarea cărţii Tu îţi poţi crea o viaţă de excepţie

„Metoda Sedona este un instrument extrem de puternic, care te va ajuta să îţi descoperi echilibrul interior şi libertatea emoţională. Tehnicile sale te ajută să îţi transformi rapid starea de conştiinţă de la una de stres şi rezistenţă la una de relaxare şi acceptare. Îţi recomand insistent această carte.”

Debbie Ford, coautoarea cărţii Efectul Umbrei

„Este o carte genial de simplă şi, de fapt, pur şi simplu genială! Metoda Sedona este o carte ideală pentru antrenorii de viaţă, pentru terapeuţi, vindecători, manageri şi pentru orice om care doreşte să îşi schimbe rapid viaţa în bine, dar cât mai lin cu putinţă.”

Gay Hendricks, Ph. D., autorul cărţilor Cinci dorinţe şi Puterea unui singur gând

„Metoda Sedona reprezintă o contribuţie dintre cele mai importante la domeniul acceptării şi transformării de sine. Metoda este similară unei învăţături budiste prezentate într-o formă occidentală accesibilă, putându-ne elibera mintea şi inima de limitările create de noi înşine şi de vechile poveşti pe care ni le spunem singuri.”

Lama Surya Das, autorul cărţii Trezirea lui Buddha din interior şi Renunţarea la cel care ai fost

„Metoda Sedona este un ghid practic şi uşor de folosit de eliberare a tensiunilor emoţionale, fiind unul din principali paşi pe care îi recomand în practica mea medicală pentru cultivarea rezistenţei, vitalităţii şi sănătăţii pe termen lung. Această carte este un instrument preţios pentru orice program de sănătate.”

Frank Lipman, doctor în medicină, autorul cărţii Regenerare totală
Hale Dwoskin
Hale Dwoskin
Autor

Autorul este președinte executiv și director al Sedona Training Associates, o or...

vezi autor
Jack Canfield
Jack Canfield
Prefaţator

Jack Canfield este un speaker premiat și un lider recunoscut la nivel internațio...

vezi autor