TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum m-am vindecat de nefericire

Gigi Ghinea
Cartea pornește de la câteva întrebări simple: Nefericirea poate fi vindecată? Există un set de reguli care ne pot ajuta să ne...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92284-7-0
EAN-16: 9786069228470
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Cum m-am vindecat de nefericire

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea pornește de la câteva întrebări simple: Nefericirea poate fi vindecată? Există un set de reguli care ne pot ajuta să ne dobândim liniştea sufletească?

Împărtăşind din propria experienţă de viaţă, autoarea dezvăluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o în calitate de psiholog, dar şi de om obişnuit, aflat în căutarea echilibrului interior. Metoda lui Gigi Ghinea porneşte de la premisa că fericirea este un act de voinţă şi poate fi dobândită de oricine urmează câţiva paşi simpli. 

Data apariției: aprilie 2011
Editura: IBU Publishing
Titlu original: Cum m-am vindecat de nefericire
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fericire, iubire, optimism, terapie, vindecare, echilibru
  • Gigi Ghinea Gigi Ghinea - Autor
    Licențiată în psihologie și absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, Gigi Ghinea are o îndelungată experiență în acest domeniu. Este cunoscută mai ales pentru aparițiile la numeroase emisiuni de radio și televiziune. 
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Gigi Ghinea
"Cartea este o mărturisire a unei experienţe personale, este o exprimare sinceră a fiinţei, liberă de toate măştile unor roluri sociale sau profesionale. Împărtăşesc această experienţă a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Toul se întâmplă din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei.” 

Opinia cititorilor