TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei

Eva Gregory, Jack Canfield, Jeanna Gabellini, Mark Victor Hansen
Toţi cei care se bucură de o viaţă plină de realizări şi care îşi îndeplinesc visele şi potenţialul maxim sunt racordaţi (mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-96-3
EAN-16: 9786068080963
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Toţi cei care se bucură de o viaţă plină de realizări şi care îşi îndeplinesc visele şi potenţialul maxim sunt racordaţi (mai mult sau mai puţin conştient) la unul din principiile cele mai importante, cunoscute din cele mai vechi timpuri, ale vieţii trăite la apogeu: Legea Atracţiei. Cartea Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei îţi explică tot ce trebuie să ştii pentru aplicarea Legii Atracţiei în vederea creării succesului tău personal.

Consilierele-antrenoare şi expertele în domeniul Legii Atracţiei Jeanna Gabellini şi Eva Gregory, împreună cu Jack Canfield, una din principalele vedete ale filmului Secretul, şi-au propus în această carte să îţi împărtăşească principalele principii şi tehnici ale Legii Atracţiei, a căror aplicare îţi va schimba cu siguranţă viaţa.

Plină de exerciţii, de lecţii, de poveşti autentice de viaţă şi de ingrediente cheie, cartea Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei îţi explică în detaliu mecanismele de funcţionare ale legii, printre care se numără: definirea vieţii dorite, crearea spaţiului necesar pentru atragerea prosperităţii, acţiunea „ca şi cum” dorinţele ţi-ar fi fost deja îndeplinite, cultivarea încrederii în intuiţia ta, transformarea modului tău de a gândi, cultivarea „atitudinii de recunoştinţă” şi transformarea imposibilului în posibil. Oamenii au folosit de mii de ani aceste principii pentru a-şi îndeplini dorinţele, iar prin aplicarea lor, vei putea şi tu să îţi creezi viaţa la care visezi.

Autor: Eva Gregory, Jack Canfield, Jeanna Gabellini, Mark Victor Hansen
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: octombrie 2012
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Life Lessons for Mastering the Law of Attraction: 7 Essential Ingredients for Living a Prosperous Life
Pagini: 309
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
viaţa dorită, împlinire, intuiţie, încredere, transformare, recunoştinţă

Opinii Editoriale

Mike Robbins, autorul cărţii Puterea aprecierii
Citind această carte, vei afla cum s-au folosit alţi oameni de Legea Atracţiei. Dacă vei aplica exerciţiile şi tehnicile recomandate la sfârşitul fiecărei relatări, va fi ca şi cum ai avea alături de tine un antrenor personal de-a lungul fiecărui pas pe care îl faci.
Hale Dwoskin, autorul bestsellerului Metoda Sedona
Dacă doreşti să înţelegi uşor ce înseamnă Legea Atracţiei şi cum poate fi aplicată ea în viaţa ta, vei aprecia cu siguranţă poveştile şi exerciţiile din această carte, care te vor ajuta să îţi remodelezi viaţa şi să creezi tot ceea ce îţi doreşti.
Marci Shimoff, autoarea cărţii Fericit fără motiv, coautoarea cărţii Supă de pui pentru suflet de femeie şi unul din personajele care apare în filmul Secretul
Această colecţie de poveşti de viaţă inspiratoare, la care se adaugă lecţiile uşor de înţeles şi exerciţiile de aplicare a Legii Atracţiei, îţi vor îmbogăţi viaţa şi îţi vor facilita călătoria către împlinire şi prosperitate.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus