TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală

Eckhart Tolle
Colecții/Serii: Biblioterapia
Putem privi această carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dăm acum realităţii este într-adevăr şi cea mai adecvată, adevărul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-301-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituală

MAI MULTE DESPRE CARTE

Putem privi această carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dăm acum realităţii este într-adevăr şi cea mai adecvată, adevărul ultim despre noi înşine? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce rezidă ea?

Însă ea este, de fapt, o călătorie spirituală în care să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu mintea noastră. Într-adevăr, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar în acelaşi timp este principala sursă a anxietăţii noastre. Cu fluxul ei constant de gânduri despre trecut şi griji legate de viitor, mintea ne macină personalitatea, liniştea, potenţialul şi ne împiedică dezvoltarea spiritului.

Mulţi dintre noi vor descoperi că obstacolul cel mai mare în calea acestei dezvoltări îl reprezintă relaţiile noastre cu ceilalţi, mai ales relaţiile intime.

Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect. Putem deveni noi înşine, stăpâni pe forţa noastră spirituală reală - dacă ne abandonăm momentului prezent.

Autor: Eckhart Tolle
Traducător: Alexandra Borş
Data apariției: 2012
Editura: Curtea Veche
Titlu original: The Power of Now. A Guide to Spiritual Enlightenment
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
autoeducare, self-help, motivaţie, cunoaştere de sine, spiritualitate, vindecare, minte, suflet, trup, meditaţie
  • Eckhart Tolle - Autor
    Eckhart Tolle este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi mentori spirituali ai timpului nostru. S-a născut în Germania, unde şi-a petrecut primii treisprezece ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s-a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus