TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Inteligenţa emoţională, cheia succesului în viaţă

Daniel Goleman
Secretul succesului nu este asigurat de ce vi s-a predat la scoala, nici de diploma unei facultati economice si nici macar de know-how-ul tehnic ori...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-8457-62-9
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Inteligenţa emoţională, cheia succesului în viaţă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Secretul succesului nu este asigurat de ce vi s-a predat la scoala, nici de diploma unei facultati economice si nici macar de know-how-ul tehnic ori anii de experienta. Singurul factor de importanta majora pentru performanta profesionala si pentru promovare este inteligenta emotionala.Aceasta reprezinta un set de aptitudini pe care oricine le poate dobandi si, in ghidul practic de fata, Daniel Goleman le identifica, le explica importanta si modul cum pot fi cultivate.In ceea ce-i priveste pe lideri, inteligenta emotionala constituie aproape 90 de procente din ceea ce ii deosebeste pe liderii de mare performanta de cei mediocri. Dupa cum spune Goleman, inteligenta emotionala este esentiala pentru a ajunge pe cel mai inalt palier profesional si a ramane acolo in orice domeniu, chiar si intr-o cariera din tehnologiile de varf. Iar organizatiile care invata cum sa lucreze cu mijloacele inteligentei emotionale sunt cele care vor ramane fiabile si dinamice pe piata extrem de competitiva din prezent si din viitor.Bazata pe ambele cercetari, scrisa alert si prezentand o multime fascinanta de cazuri, de la triumfuri si dezastre pana la spectaculoase revirimente, Inteligenta emotionala, cheia succesului in viata ar putea fi cea mai importanta carte despre afaceri pe care o puteti citi. 

Data apariției: martie 2009
Editura: Allfa
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
motivaţională, self-help, economie, business, antreprenoriat
  • Daniel Goleman Daniel Goleman - Autor
    Daniel Goleman e un psiholog renumit pe plan internaţional. S‑a născut în Stockton, California, pe 7 martie 1946, într‑o familie de profesori de ştiinţe umaniste. A urmat cursurile Universităţii Berkeley din California şi a absolvit Colegiul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Warren Bennis, The New York Times Book Review
"Oricine este interesat de problemele conducerii…ar trebui sa-si cumpere un exemplar al acestei carti. De fapt o recomand tuturor cititorilor de pretutindeni dornici sa-si vada organizatiile figurand in cartea de telefon a anului."  
USA Today
"O reflectie profunda si convingatoare asupra semnificatiei inteligentei emotionale si a rolului ei crucial intr-o cariera."  

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus