TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook

Dan Rădoiu
Colecții/Serii: Glossy Books
Deşi cartea anunţă că se adresează în principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-449-8
EAN-16: 978606579449
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cum să cucerești un bărbat pe e-mail, messenger și Facebook

MAI MULTE DESPRE CARTE

Deşi cartea anunţă că se adresează în principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de utilă şi pentru bărbaţi (în ciuda subtitlului). Întregul volum este scris într-un limbaj viu, dinamic şi actual, punând în evidenţă principiile persuasiunii și ale comunicării eficiente. În plus, este constituit în principal din elemente de natură practică, iar la sfârșitul fiecărui capitol se găsesc exerciții de verificare a cunoștințelor proaspăt dobândite.

Mai mult decât un ghid de online dating, cartea este ghidată şi animată de povestea romantică dintre Eva și Alexandru. Scrisă din perspectiva unei poveşti cu personaje realiste, autorul își propune să dezvăluie un număr mare de situații ce se întâlnesc frecvent în lumea reală (desconsiderare, minimalizare, lipsa respectului etc.), transformându-se în ceea ce primul subtitlu promite: un manual practic de persuasiune.

Autor: Dan Rădoiu
Data apariției: 2012
Editura: Nemira
Pagini: 200
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
umor, socia media, iubire, sex, persuasiune

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus