TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Născut pentru a reuși. Toti avem un DAR... TU l-ai descoperit pe al tău?

Brian Souza
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Ce îți trezeste interesul? Ce îți face inima să bată și să simți că nu trăiești în zadar? Succesul? Banii?...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7780-81-7
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Născut pentru a reuși. Toti avem un DAR... TU l-ai descoperit pe al tău?

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce îți trezeste interesul? Ce îți face inima să bată și să simți că nu trăiești în zadar? Succesul? Banii? Recunoașterea? Fericirea? Puterea? Prestigiul? Vânezi tot timpul o comoară care îți scapă printre degete - fie că este un serviciu mai bun, o casă mai mare, o poziție mai înaltă pe scara socială sau o informație bună pentru jocul la bursă? 

Ei bine, călătoria de la sărăcie la bogăție, de la obscuritate la recunoaștere, de la a avea cele mai umile slujbe la a fi o persoană apreciată pentru munca depusă este subiectul acestei cărți. Apelând la o varietate de povești despre oameni obișnuiți care au devenit modele depășindu-și limitele - de la Gandhi și Maica Tereza, până la Lance Armstrong și Alex Spanos, de la Lincoln și Franklin, până la Emeril și Oprah - Brian Souza pune în discuție faptul că adevărata fericire nu o găsim în lucrurile materiale, ci în darul care sălășluiește în fiecare dintre noi. 

Luând interviuri unor astronauți, diplomați, sportivi, directori din Top Fortune 500, unor foști prizonieri de război și unor afaceriști de succes, Brian Souza reușește să ne transmită un lucru excepțional: toți avem un dar unic ce va furniza scop și sens existenței noastre. Trebuie să-l descoperim și să-l facem să prindă viață, să îndrăznim să avem visuri și să cultivăm curajul de a le împlini. În felul acesta, ne vom transforma în cine ne-am născut să fim. Nu rata această carte extraordinară! Un amestec de înțelepciune, compasiune și experiență de viață, totul redat într-o manieră remarcabilă.

Autor: Brian Souza
Traducător: Bogdan Mihăilescu
Data apariției: 2007
Editura: Amaltea
Titlu original: Become Who You Were Born to Be: We All Have a Gift... Have You Discovered Yours?
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, lecturi motivaționale, scop, viață, împlinire, înțelepciune

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus