TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să-ți ruinezi viața finaniciară, profesională și sentimentală

Ben Stein
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Stabilește care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire și disperare... iar apoi mergi exact în sens invers. Într-o lume...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-77-8090-4
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Cum să-ți ruinezi viața finaniciară, profesională și sentimentală

MAI MULTE DESPRE CARTE

Stabilește care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire și disperare... iar apoi mergi exact în sens invers. Într-o lume în care toți sunt parcă preocupați să-ți dea sfaturi înțelepte, este momentul unei abordări diferite, este timpul pentru o carte construită pe principiile psihologiei inverse. 

Ben Stein, câștigător al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune și scriitor extrem de apreciat, trasează o hartă inversă a drumului într-o carte care să-ți spună ție, cititorule, culmea culmilor... cum să-ți ruinezi viața. Redactată într-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care îți arată cum să-ți schimbi radical felul păgubos de a fi în cele trei domenii esențiale ale vieții. Urmează regulile - dar invers! - și îți vei asigura o viață excelentă. Respectă regulile așa cum sunt scrise și vei ajunge cu siguranță la eșec total - dupa cum pățesc milioane de oameni.

Cum să-ți ruinezi viața financiară, profesională și sentimentală reprezintă un puternic instrument pentru cei care vor să dea un sens existenței lor, dar și un avertisment real, menit să-ți atragă atenția să nu cazi în capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viața oricărui om. Aceste reguli - dacă sunt citite cu atenție și înțelese - furnizează un itinerar pentru a face ca viața să functioneze în cel mai eficient mod cu putință. Vei înțelege că eșecul poate reprezenta o hartă virtuală către succes - în direcția opusă.

Autor: Ben Stein
Traducător: Dorina Oprea, Renata Nicolescu
Data apariției: 2007
Editura: Amaltea
Titlu original: How to Ruin Your Life
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, eșec, reguli, stil de viață, carieră, viață sentimentală, psihologie inversă

Opinia cititorilor