TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Antrenamentul memoriei. Pocket Business

Annette Brunsing
Colecții/Serii: Pocket Business
Cartea este destinată celor a căror profesie necesită memorarea unor nume, numere şi fapte, dar şi celor care doresc să îşi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-847-3
Dimensiuni: 10x16 cm
Tip copertă: Paperback

Antrenamentul memoriei. Pocket Business

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea este destinată celor a căror profesie necesită memorarea unor nume, numere şi fapte, dar şi celor care doresc să îşi îmbunătăţească aceste abilităţi în viaţa personală. Şi unii, şi alţii vor avea de câştigat de pe urma cărţii, care oferă metode eficiente pentru învăţare şi memorare.

Autoarea arată că memoria eficientă antrenează toate tipurile de memorie (cognitivă, afectivă, figurativă, senzorială etc.). La procesele de gândire şi învăţare participă nu doar mintea, ci şi latura afectivă. Memoria unilaterală conduce doar temporar la succes. Annette Brunsing arată cum pot fi combinate efectiv aceste tipuri de memorie.

Cartea prezintă, pe rând: modul de funcţionare a creierului şi memoriei, tehnici de memorare, combinarea a diferite tehnici în scopul îmbunătăţirii performanţelor mnezice. Utilizarea regulată a metodelor propuse în carte facilitează o îmbunătăţire a performanţelor memoriei în toate domeniile, printre care se pot enumera: memorarea numerelor, învăţarea limbilor străine, elaborarea unor tehnici pentru pregătirea creativă a conferinţelor – aspecte importante atât pentru viaţa profesională, cât şi pentru cea cotidiană. Însuşirea lor necesită un oarecare efort, însă odată asimilate, tehnicile de memorare vor deveni instrumente de nelipsit.

Data apariției: martie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 136
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
memorie, psihologie, medicină
  • Annette Brunsing - Autor
    Annette Brunsing a studiat teoria muzicii, literatura comparată şi publicistica. Simultan, s-a pregătit să devină cântăreaţă. Ea a activat o perioadă ca dramaturg şi profesor de muzică. Activitatea profesională i-a impus îmbunătăţirea performanţelor memoriei. Pentru a evolua profesional, din 1997 ea a început să se formeze ca trainer în domeniul memoriei.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus