TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prima impresie

Ann Demarais, Valerie White
Colecții/Serii: Cărţi-Cheie
O vorbã înţeleaptã spune cã nu avem a doua şansã de a face o primã impresie pozitivã. Indiferent...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-669-202-7
EAN-16: 973669202
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Prima impresie

MAI MULTE DESPRE CARTE

O vorbã înţeleaptã spune cã nu avem a doua şansã de a face o primã impresie pozitivã. Indiferent dacã scopul nostru este sã obţinem o slujbã mai bunã, sã cucerim de la primul zâmbet un nou partener sau sã câştigãm favorurile unui comitet morocãnos, prima impresie este momentul crucial al oricãrei comunicãri, fundamentul şi cheia unei viitoare relaţii reuşite.

Chiar dacã avem cele mai bune intenţii din lume, acestea nu ne garanteazã cã vom obţine o reacţie potrivitã din partea interlocutorului şi nici nu ne oferã vreun indiciu despre cum suntem percepuţi prin ochii celuilalt.

Dacã ani de-a rândul v-aţi întrebat de ce oamenii par sã se distreze formidabil la o petrecere în timp ce dumneavoastrã nu reuşiţi sã legaţi o conversaţie, dacã aţi privit mirat cum partenerul de discuţie priveşte în gol tocmai când dumneavoastrã eraţi în miezul unei povestiri din ultima vacanţã sau dacã noua colegã de birou este întotdeauna ocupatã când o invitaţi la o cafea, înseamnã cã aveţi nevoie de o evaluare obiectivã şi realistã a felului în care vã recepteazã ceilalţi la o prima întâlnire.

Prima impresie este instrumentul inedit care vã va pregãti temeinic pentru fiecare ocazie în care va trebui sã cunoaşteţi persoane noi. Limbajul non-verbal, zâmbetul, subiectele abordate şi multe alte mici secrete care vi se pãreau de neînţeles vor fi acum o practicã zilnicã.

 

De fiecare datã când îţi intersectezi paşii cu un om, ai un efect asupra lui şi invers. Stã în puterea ta ca influenţa sã aibã capacitatea de a vã schimba viaţa.


Ann Demarais, Valerie White

Autor: Ann Demarais, Valerie White
Traducător: Anacaona Mîndrilă-Sonetto
Coperta de: Daniel Ţuţunel, Némethi András Barna
Data apariției: 2006
Editura: Curtea Veche
Titlu original: First Impressions. What You Don’t Know About How Others See You
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, comunicare non-verbală, gesturi, interacțiune, succes

Opinia cititorilor