TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Speranță. Ghid de activism sacru FY-ANH-SPGDAS-15-N-001
Speranță. Ghid de activism sacru
Vezi
galerie

Speranță. Ghid de activism sacru

de Andrew Harvey

Id: #241293

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Speranţa – Ghid de Activism Sacru este scrisă de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, deşi ne prezintă adevărurile triste ale lumii în care trăim, ne dă speranţa că putem trece peste dificultăţile vieţii, găsind în noi puterea de a ne transforma, iar dacă ne transformăm pe noi, vom transforma, cu siguranţă, şi lumea.

Atrăgând atenţia asupra situaţiilor ce arată declinul omenirii (distrugerea mediului înconjurător, suprapopularea, dezvoltarea terorismului şi fundamentalismului religios, pericolele sociale, climaterice şi nu numai), Andrew Harvey ne arată că oamenii au potenţialul de a se schimba – şi chiar au început să schimbe, omenirea intrând într-o perioadă de profundă transformare, atât de necesară. Personalităţi precum Părintele Bede Griffith, Dalai Lama, Maica Teresa şi alţii ne-au arătat, cu smerenie, că se poate găsi o rază de speranţă chiar şi în mijlocul celor mai întunecate experienţe ale lumii. A fi Activist Sacru, este, în opinia lui Andrew Harvey, a acţiona pentru binele suprem al tuturor formelor de viaţă şi pentru salvarea planetei, indiferent de orientarea religioasă, politică, sexuală. A fi Activist Sacru înseamnă a acţiona acum, pentru a lăsa, la plecarea ta, o lume mai bună decât cea pe care ai găsit-o tu.

Presărată cu numeroase citate din Rumi, pilde, experienţe personale, cartea este o lectură încântătoare, ale cărei ecouri vă vor rămâne multă vreme în suflet, deoarece Speranţa este una dintre cărţile care, într-adevăr, deschide inimi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew Harvey

Traducător: Raluca-Nicoleta Radu

Data apariției: septembrie 2015

Titlu original: The Hope: A Guide to Sacred Activism

ISBN: 978-606-639-074-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: adevăr

 

Opinii editoriale

"Fiecare perioadă își are învățătorii ei, care mențin în viață adevărurile eterne, pentru noi toți. În cazul lui Andrew Hrvey, lumina pe care el o emană el este ca o ploaie de stele căzătoare pe cerul lăuntric".

Marianne Williamson

"În calitate de coleg în cadrul grupării Activismul Sacru, îl sprijin și îl felicit pe Andrew Harvey pentru dăruirea cu care făurește o punte peste prăpastia dintre spiritualitate și activism... Speranța este o carte care trebuie neapărat citita de oricine dorește nașterea unei omeniri noi".

Deepak Chopra
Andrew Harvey
Andrew Harvey
Autor

Andrew Harvey este poet, romancier, traducător, mistic erudit și învățător spiri...

vezi autor