TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tango cu viaţa CA-AMS-TANGCV-15-N-001
Tango cu viaţa
Vezi
galerie

Tango cu viaţa

de Amalia Sterescu

Id: #233058

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Tango cu viața este o colecție de gânduri și trăiri, un puzzle al unei vieți de succes construite cu migală și perseverență, într-un cuvânt, proiecția unei adevărate personalități feminine a secolului 21. Autoarea este unul dintre liderii strălucitori ai României post-decembriste, un profesionist care a reușit să creeze contexte pentru dezvoltarea unui business impresionant după orice standarde, cât și să impacteze cu viziunea ei de succes o mulțime de oameni. […]

În desfășurarea ideilor surprind plăcut lejeritatea exprimării, atenția acordată detaliilor, condeiul folosit cu eleganță în ipostaze diverse, invitând cititorii la introspecție și inspirându-i să i se alăture în planuri îndrăznețe. Parcurgând aceste rânduri scrise cu multă pasiune, veţi cunoaște un OM care transmite încredere, putere și o viziune clară, împărtășind din secretele sale tuturor celor ce au aceleași idealuri îndrăznețe. Această colecție de texte va rezista cu siguranță trecerii timpului și va putea fi citită de multe generații de aici înainte, oferind îndeosebi lumina unei conștiințe clare asupra unei secvențe importante din viața noastră. Și mai ales, speranța că dacă ne putem alinia cu astfel de observații, idei și emoții, vom putea – fiecare dintre noi – să devenim mai buni, mai împliniți.

De aceea și dintr-o mulțime de alte motive – pe care vă las să le descoperiți singuri în paginile cărții – vă invit la… Tango cu viața!”

Mihai Stănescu, Executive Coach, Managing Director RO Coach

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amalia Sterescu

Prefaţator: Mihai Stănescu

Data apariției: aprilie 2015

ISBN: 978-606-8699-07-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 206

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Școala Ardeleană

 

Opinii editoriale

„Amalia Sterescu este femeie completă. Şi nu doar pentru că este mamă a trei copii şi un lider veritabil cu o carieră frumoasă, care se fereşte să îşi etaleze cu ostentaţie calităţile, ci şi pentru că ştie să îşi asume eşecurile cu aceeaşi sinceritate şi obiectivitate cu care îşi asumă realizările. Ea are o abordare firească faţă de experienţele profesionale. Nu se ascunde după pretextul că lumea ar fi dominată de bărbaţi; preferă, în schimb, să îşi croiască drumul folosindu-se de expertiza şi abilităţile pe care le are – de comunicare, interacţiune cu toate tipurile umane, leadership, puterea de a motiva angajaţii. Iar acest lucru transpare în textele publicate şi în activitatea ei de zi cu zi.

Volumul de faţă este savuros, pentru că îmbină experienţele unui om trecut prin viaţă, care a făcut şi face faţă tuturor provocărilor, cu gândurile pe care orice bărbat visează să le descifreze, cele ale unei femei.”

Voicu Oprean, Antreprenor. CEO AROBS Transilvania Software