TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Vianna Stibal
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
Theta Healing este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-60-4
EAN-16: 9786068080604
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Theta Healing. Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu. Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

MAI MULTE DESPRE CARTE

Theta Healing este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho, Theta Healing are instructori certificaţi în întreaga lume. Cursurile şi cărţile Theta Healing sunt concepute ca un ghid terapeutic de dezvoltare a capacităţii de vindecare a minţii omeneşti.

Autor: Vianna Stibal
Traducător: Mihai Popescu
Data apariției: septembrie 2011
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Theta Healing: Go Up and Seek God. Go Up and Work with God
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
vindecare, energie, terapie, minte, credinţă
  • Vianna Stibal Vianna Stibal - Autor
    Vianna Stibal este artistă, autoare, profesoară şi medium intuitiv. Deşi sediul ei este în Idaho Falls, SUA, ea este ferm hotărâtă să îşi răspândească noua paradigmă terapeutică în întreaga lume, scop în care a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Sky A`Hearn, Profesor la școala K-12, instructor Theta Healing
Dacă aţi dorit vreodată să schimbaţi ceva în lume ori aţi avut o senzaţie chinuitoare că sunteţi făcuţi pentru ceva mai măreţ, vă încurajez să citiţi această carte! Theta Healing se află acolo unde fizica cuantică şi metafizica se întâlnesc cu viteza luminii. Theta Healing depăşeşte dualitatea cu care ne confruntăm adesea în lumea de astăzi. Metoda trece dincolo de diferenţele noastre de convingeri şi ne prezintă trăsăturile comune care ne permit obţinerea potenţialului maxim şi ne duc într-adevăr împreună către uniunea a Tot Ceea Ce Există.
Nini Gerard, medic acupunctor
Dacă ar trebui să învăţaţi doar o singură tehnică energetică, vă sfătuiesc să o învăţaţi pe aceasta. Vă va schimba viaţa pentru totdeauna. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de perfectă. Nu vă cere nimic, nici măcar să renunţaţi la orice altă tehnică. Theta Healing transcende dogma şi trece dincolo de diferenţele dintre religii, acceptându-le însă pe toate. Aşa cum a spus Iisus Hristos: „Toate acestea le puteţi face şi mai mult decât acestea”, în Theta Healing puteţi învăţa că nimic nu este imposibil dacă îndrăzniţi să credeţi.
Lindsey Opfar, editor, mamă
L-am întâlnit pe Josh, sufletul meu pereche, datorită Theta Healing. Este singura tehnică de vindecare pe care o folosesc în fiecare zi a vieţii mele... asupra copiilor mei, asupra animalelor preferate şi pe mine însămi. Cel mai bun lucru în Theta Healing este că folosirea ei nu contrazice convingerile mele religioase, ceea ce este foarte important pentru mine. Dacă se poate spune aşa, mi-a întărit relaţia cu Dumnezeu. Mă rog şi primesc răspunsuri.
Terry A. O`Connell, practicant şi instructor ThetaHealing, director al programelor pentru profesori din Vianna`s Nature`s Path, editor Theta Times
Această carte este un studiu amănunţit al Theta Healing, care ne iniţiază în descoperirea uneia dintre cele mai puternice căi de vindecare disponibile astăzi, descoperire realizată de Vianna. Ea asigură practicantului iscusit singurul compendiu complet al tehnicilor şi practicilor Theta Healing. Vianna scrie plăcut şi accesibil tuturor. Recomand cu căldură această carte oricui s-a întrebat vreodată dacă viaţa ar putea să fie mai mult decât vedem cu ochii.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus