TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Puterea propriului spirit. Ghid pentru o viaţă plină de bucurii

Sonia Choquette
Pierderea legăturii cu Spiritul poate fi cea mai mare problemă de care suferim astăzi. Noi vrem să ne înfruntăm provocările şi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8420-10-3
EAN-16: 9786068420103
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Puterea propriului spirit. Ghid pentru o viaţă plină de bucurii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pierderea legăturii cu Spiritul poate fi cea mai mare problemă de care suferim astăzi. Noi vrem să ne înfruntăm provocările şi dezamăgirile cu graţie; să fim creativi şi inspiraţi; şi să trăim fără teamă printr-o înţelepciune intuitivă şi călăuzitoare. Vrem să iubim şi să ne simţim iubiţi şi să dobândim pacea sufletească ... dar oricât de mult ne-am dori o înfăptuire spirituală importantă, noi încă nu ne asumăm răspunderea de a avea succes.

Această carte nu numai că vă povesteşte despre Spirit, dar vă dă şi instrumentele practice importante pentru a vă conecta voi înşivă printr-o experienţă profundă cu el. Când veţi realiza cu adevărat această conexiune, veţi înţelege că este cea mai adevărată şi mai trainică putere pe care o aveţi în viaţa voastră.

Autor: Sonia Choquette
Traducător: Cristina-Mihaela Mihart
Data apariției: aprilie 2013
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Power of Your Spirit: A Guide to Joyful Living
Pagini: 214
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spirit, provocari, dezamagiri, conexiuni, experiente
  • Sonia Choquette Sonia Choquette - Autor
    Sonia Choquette este o autoare de renume mondial, o povestitoare minunată, o vindecătoare la nivel energetic şi un maestru spiritual care lucrează cu ajutorul intuiţiei. Este vestită la nivel internaţional pentru sfaturile ei, pentru înţelepciunea şi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Anita Chaudhuri, Revista magazin PSYCHOLOGIES
Sonia Choquette este starul rock al noului mod de a gândi. Scrierea ei este înţeleaptă, simpatică şi adevărată, iar instrumentele oferite de ea pentru viaţă nu se compară cu nimic. Nu e de mirare că este considerată un adevărat mentor spiritual pentru genul oamenilor creativi din toată lumea.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus