TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Natura realităţii personale. O carte Seth. Tehnici practice specifice pentru rezolvarea problemelor din viaţa de zi cu zi şi pentru îmbogăţirea acesteia

Jane Roberts
Colecții/Serii: Inspiraţie divină
În acest bestseller, Seth le explică cititorilor cum ne creăm cu toţii realitatea personală prin intermediul convingerilor noastre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-66-6
EAN-16: 9786068080666
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Natura realităţii personale. O carte Seth.
Tehnici practice specifice pentru rezolvarea problemelor din viaţa de zi cu zi şi pentru îmbogăţirea acesteia

MAI MULTE DESPRE CARTE

În acest bestseller, Seth le explică cititorilor cum ne creăm cu toţii realitatea personală prin intermediul convingerilor noastre conştiente legate de noi înşine, de ceilalţi oameni şi de lumea în care trăim cu toţii. Mesajul lui este limpede: noi nu ne aflăm în niciun caz la latitudinea subconştientului nostru şi nu suntem neajutoraţi în faţa forţelor pe care nu le putem înţelege. „Noi suntem zei întrupaţi în această dimensiune terestră”, spune Seth. „Noi avem capacitatea de a ne crea propriile experienţe pe măsură ce gândurile şi sentimentele noastre devin actualizate”. În această carte remarcabilă, Seth insistă asupra capacităţii omului de a acţiona conştient şi oferă o serie de exerciţii excelente care ne învaţă cum putem aplica această perspectivă inedită şi această putere în viaţa noastră de zi cu zi.

Autor: Jane Roberts
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: iulie 2011
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Nature of Personal Reality. A Seth Book
Pagini: 637
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
convingeri, subconştient, experienţe, corp, sănătate, iluminare, bine, rău, hipnoză, energie
  • Jane Roberts Jane Roberts - Autor
    Jane Roberts (1929 - 1984) scriitoare americană, poet și medium, a servit drept canal de comunicare pentru o entitate numită Seth şi este cel mai cunoscut şi respectat channeler al anilor recenţi. Prin publicarea textelor Seth, cunoscute sub numele de Material...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Marianne Williamson, autoarea lucrării Întoarcerea la iubire
Înţelege faptul că ai o personalitate multidimensională. Ai încredere în miracolul propriei tale existenţe. Nu mai împărţi viaţa în aspecte fizice şi spirituale, căci principiul spiritual se exprimă întotdeauna prin intermediul corpului fizic, iar acesta din urmă nu este altceva decât creaţia spiritului tău. Seth a fost unul din primii mei maeştri metafizici. El rămâne o sursă constantă de cunoaştere şi de inspiraţie în viaţa mea.
Deepak Chopra, autor al lucrării Corpul nemuritor, Mintea nemuritoare
Cărţile lui Seth prezintă o hartă alternativă a realităţii şi o nouă diagramă a psihicului… utilă tuturor exploratorilor conştiinţei.
Shakti Gawain, autoarea lucrării Vizualizarea creatoare
Natura realităţii personale a avut o influenţă importantă asupra vieţii şi operei mele. Învăţăturile lui Seth au fost una din primele surse de inspiraţie în scrierea lucrării Vizualizarea creatoare.
Dan Millman, autor al lucrării Calea luptătorului paşnic
Consider excelenta carte a lui Jane Roberts, Natura realităţii personale, o carte clasică de spiritualitate şi una dintre cărţile care au avut cea mai profundă influenţă asupra vieţii mele. După ce am terminat ultima pagină, am privit această lume cu alţi ochi, considerând-o nesfârşită şi plină de posibilităţi.
Louise L. Hay, autoarea lucrării Poţi să-ţi vindeci viaţa
Mi-ar plăcea să văd cărţile lui Seth trecute la lecturi obligatorii pentru toţi cei care urmează o cale spirituală. Informaţiile uimitor de profunde din aceste cărţi sunt la fel de relevante astăzi cum erau la începutul anilor `70, când Jane Roberts a transmis pentru prima dată aceste materiale.

Opinia cititorilor