TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Floarea vieţii . Un secret străvechi (Vol. I)

Drunvalo Melchizedek
Odată, toate formele de viaţă din Univers cunoşteau Floarea Vieţii ca model al creaţiei – un tipar geometric care ne poartă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8420-72-1
Dimensiuni: 21x24,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Floarea vieţii . Un secret străvechi (Vol. I)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Odată, toate formele de viaţă din Univers cunoşteau Floarea Vieţii ca model al creaţiei – un tipar geometric care ne poartă prin existenţa fizică, atât în interior cât şi în exterior. Apoi, noi am căzut în întuneric de la un nivel de conştiinţă foarte înalt şi astfel am uitat cine am fost. Secretul s-a păstrat mii de ani în artefacte şi sculpturi străvechi, răspândite în lumea întreagă. Acest secret se află codificat în celulele fiecărei forme de viaţă.
Acum ne trezim din acel somn, scuturând toate credinţele vechi ale minţii şi începem să percepem strălucirea acestor zori noi de lumină, care străpunge ferestrele percepţiei. În acest volum, Drunvalo Melchizedek prezintă prin text şi grafice prima parte a atelierului Floarea Vieţii, aducând la suprafaţă misterele a ceea ce am putea fi, de ce omenirea este aşa cum este şi ce sunt energiile subtile care permit trezirii noastre să înflorească şi să ajungă la adevărata sa frumuseţe.
Geometria sacră este forma prin care fiinţa noastră şi aspectele vieţii percep ordinea divină în această realitate.
Noi putem urma această ordine pornind de la invizibilul atom şi ajungând până la infinitele stele, şi astfel, cu fiecare pas pe care îl facem, descoperim un nou aspect de-al nostru. Informaţia din această carte este doar una dintre căi, dar printre linii şi desene se află pietrele preţioase ale înţelegerii feminine intuitive.

Data apariției: februarie 2015
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Ancient Secret of the Flower of Life: Volume 1
Pagini: 230
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, dezvoltare personală
  • Drunvalo Melchizedek Drunvalo Melchizedek - Autor
    Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman, de aproape patruzeci de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumină uman, asupra Mer-Ka-Ba şi a felului în care Geometria Sacră este inclusă în cadrul corpului...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus