TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Călătoria

Brandon Bays
Colecții/Serii: Vindecare spirituală
În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8080-11-6
EAN-16: 9786068080116
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Călătoria

MAI MULTE DESPRE CARTE

În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală. 

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare. 

Călătoria ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am confruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde şi de durabile. Durerile cronice pur şi simplu dispar. La fel şi anxietatea, depresia şi blocajele sexuale, mânia, durerea şi lipsa preţuirii de sine, dependenţele şi bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea Călătoria îţi permite să: 

 • Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând;
 • Îţi revelezi geniul interior;
 • Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem;
 • Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău;
 • Devii cu adevărat liber.
Autor: Brandon Bays
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: octombrie 2009
Editura: Adevăr divin
Titlu original: The Journey: A Practical Guide to Healing Your Life and Setting Yourself Free
Pagini: 237
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
calatoria, brandon bays, vindecare, cancer, autovindecare
Locuri în topurile Cartepedia
 • Brandon Bays Brandon Bays - Autor
  În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor