TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mandale. Carte de colorat pentru adulți AR-000-MCDCPA-16-N-001
Mandale. Carte de colorat pentru adulți
Vezi
galerie

Mandale. Carte de colorat pentru adulți

Titlu apărut în colecția Cărți de colorat pentru adulți la Aramis

Id: #245649

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte vă oferă 64 de Mandale.

Mandala constituie un simbol și, totodată, un ritual a cărui origine vine din Hinduism și din Budism și reprezintă Universul. Este o diagramă circulară care păstrează cu rigoare o anumită simetrie care se concentrează cu toată forța asupra unui centru, având ca structură tipică împărțirea suprafeței în patru segmente.
Susanne F. Fincher, terapeută prin artă și consilieră pentru vindecarea mentală, afirmă că reintroducerea mandalei în gândirea occidentală se datorează psihanalistului elvețian Carl Gustav Jung. Jung mărturisea că nevoia de a desena mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală, iar apariția acestei nevoi indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.
Doctorul român, Octavian Simu, specialist în cultura și civilizația Extremului Orient, analizând evoluția istorică a mandalei spune că, «mandala a fost definită și ca "psiho-cosmogramă"», și, din acest motiv are puterea de a atrage privirea spre centrul ei, sau altfel spus, spre unitate, spre divin și, în ultimă instanță, spre propriul nostru centru.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: august 2016

ISBN: 978-606-706-401-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis